Cautare

2427 de rezultate pentru "antena 1 pitesti prezentare liceu particular" (2.63 secunde)
Judecatoria Sectorului 1 discuta, marti, cererea formulata de avocatii omului de afaceri de ridicare a interdictiei de a parasi tara. ... Catalin Dancu, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a confirmat ca a fost inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 o cerere de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, le-a spus tinerilor social-democrati la Scoala de Vara, ca Traian Basescu este "un om simpatic in particular, cu care poti sa bei un whisky sau o bere cu mare placere", dar ca acesta nu va mai castiga un nou mandat pentru ca si-a demonstrat limita proiectului sau politic.
Textul are titlul "Colegiul 1, rezultatul si posibilele consecinte" si il puteti citi in continuare. ... El a considerat victoria din colegiul 1, semnalul ca linia PNL este validata electoral. ... Numai ca, pana una-alta, Basescu si-a luat-o, pentru ca in colegiul 1 a invins zdrobitor Crin Antonescu.
Dincolo de faptul ca schimba o lege pentru un caz particular, pe buna dreptate ne putem indoi si de legalitatea actului in cazul particular mentionat:
Cine vrea sa intre in PSD s-o ia de jos Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca intrarea in USL a fostului prim-vicepresedinte al PDL Sorin Frunzaverde este "un caz atipic, particular intr-o situatie data", care nu poate fi amplificat.
Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Si pe acest telefon nu poate pune mana un particular.
In ochii oficialilor francezi, Romania e diferita de celelalte state est-europene si in particular cele din grupul de la Visegrad '.
Cred ca era particular si voi nu v-ati dat seama“, ne-a explicat el. ... Asta daca va incumetati sa urcati la un taxi particular.
Este o mare pierdere pentru teatrul romanesc in general, pentru cel de revista in particular, pentru cultura noastra, care iata mai pierde o personalitate deosebita care aducea prin prezenta sa pe scena si mai ales prin aparitiile sale pe ecranele televizoarelor ceva deosebit, o dorinta de viata si de mai bine pentru toti, a declarat pentru AGERPRES Ion Iliescu.
Lucrarile de la Balcic au fost executate de firmele italiene Fabro Agostino (antreprenor de lucrari publice) si Giovanni Tomasini (lucrari in mozaic, ciment si asfalt), sub directa supraveghere a secretarului particular al reginei, Gaetan Denize.
Intrucat in aceeasi perioada au fost aparitii OZN si in Uruguay, Comisia a dorit sa compare datele din Brazilia si Uruguay, in particular, daca ceea ce au vazut pilotii brazilieni a fost la fel cu ce au vazut cei din Uruguay.
Acest lucru presupune un angajament luat fata de toti parintii, considerati a fi parteneri egali in conducerea scolilor si ca nici un interes particular nu este permis sa fie reprezentat in mod nejustificat in organismele de conducere.
Potrivit primelor informații, este vorba despre un tren particular care nu a franat la timp. Garnitura ajunsese in Gara de Nord pentru a prelua calatorii, urmand apoi sa plece spre Brasov.
Raspunsuri care ar trebui date mai intii in context general si apoi in cel particular. Ceea ce s-a intimplat cu echipa este un aspect particular al celor intimplate in ultimii 15 ani in Romania.
Raspunsuri care ar trebui date mai intii in context general si apoi in cel particular. Ceea ce s-a intimplat cu echipa este un aspect particular al celor intimplate in ultimii 15 ani in Romania.
particular; ... Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a sanctionat - mai mult blajin, dar exemplar, totusi - pentru sintagma "tiganca imputita", spusa in particular, in cadru intim, devenita insa publica.
Eu rad si in particular, nu numai in viata de zi cu zi. Imi place sa stau cu fiica-mea, imi place sa citesc cand ma lasa ea, imi place sa dorm cand ma lasa ea.
Despre acest personaj care pare a fi un golem gata de a fi in slujba oamenilor de afaceri apatrizi care urasc tarile lor in general si Franta in particular, imi permit cateva remarci extrase din experinata mea personala de francez nascut in strainatate si care si-a petrecut aproape toata viata in afara Frantei.
Si nici n-ar fi de mirare dat fiind ca in 24 de ore i se poate intampla sa aiba un spectacol la matineu la National, repetitii la pranz la Metropolis, o ultima lectura undeva in jurul orei 17:00 la Bulandra, pentru a incheia ziua cu un spectacol de ora 22.00, pus in scena intr-un spatiu particular din Centrul Vechi al orasului.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. Teo Trandafir S-a nascut la 2 iunie 1968, in Pitesti. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
google-analytics.com