Cautare

2425 de rezultate pentru "antena 1 pitesti prezentare liceu particular" (2.67 secunde)
Din aceasta toamna, Maia este eleva la un liceu privat din Capitala. ... Pai ar fi cazul sa incercam sa mai trecem si noi pe la scoala in prima zi ca sunt la liceu!.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declarative politica intitulata "Admisi la liceu cu nota 1", pe care o puteti citi in continuare. ... Au trecut peste doua decenii de reforma in educatie si totusi foarte multi elevi au intrat la liceu cu note sub 5.
Titus Cristescu s-a nascut in anul 1944 si a absolvit un liceu (numit atunci Scoala Medie) din Calarasi in anul 1962, cand existau diferente semnificative fata de sistemul scolar de azi. Astfel, ciclul 1 primar (clasele 1 - 4) era separat pe sexe - baieti si fete;
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
În turneul de prezentare a oportunitatilor de afaceri, Taubman a fost însotit de Nicolae Vierita, ambasadorul României la Washington. Oficialul american si-a început discursul de prezentare în fata studentilor si oamenilor de afaceri din Atlanta spunând ca România are cea mai dinamica si mai atractiva piata din Europa.
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
google-analytics.com