Cautare

1739 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la suseni" (3.74 secunde)
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Prefectura Harghita a atacat ieri in instanta hotararea Consiliului Local Gheorgheni privind organizarea in municipiu, la 30 ianuarie, a referendumului pentru autonomia Tinutului Secuiesc. Decizia de trimitire a cazului in instanta a venit in urma nerevocarii hotararii, asa cum ceruse initial Prefectura, pe motiv ca este nelegala.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
UN JURNALIST RUS SCRIE (CORECT!) DESPRE TEZAURUL ROMANIEI LA MOSCOVA! AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Mariustuca.ro / Atentie la produse de slabit si anabolizante, pentru ca majoritatea sunt contrafacute! ... Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere. Anul 2014 a fost marcat de un record:
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Raed Arafat, reactie la indemnul vanzatorilor de moarte (Autoare:
Asta ar trebui infiintata in Parlament, daca ea nu functioneaza deja, ezoteric, prin colturi intunecate de coridoare prin Casa Poporului. Ca doar parlamentari vizati in anchete "grele" sau parlamentari amici la catarama cu urmariti penal in dosare la fel de "grele" sunt cu duiumul.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! ... Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, in zona Amphora, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, dr.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Am impresia, totusi, ca a inceput o operatiune de curatire, parca lucrurile nu mai sunt atat de usor suportate. ... Era un soi de solidaritate de breasla.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
google-analytics.com