Cautare

1735 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la hirsestihey1" (3.33 secunde)
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla. Acesta a mai mentionat ca printre suspecti se afla chiar ginerele sotilor Garoafa, Bogdan Mitu, cel despre care se credea ca s-a sinucis ieri alaturi de consoarta sa, Gabriela.
A avut loc o dubla crima la Bran. ... Descoperirea a fost facuta chiar de tatal criminalului.
O crima socanta a dat peste cap intreaga comunitate dintr-un sat buzoian. Un batran de 81 de ani a murit in chinuri groaznice, dupa ce ar fi fost lovit, dezbracat de haine si legat. Supectii in acest caz sunt trei minori, de 9, 10 si 15 ani.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Daniel Constantin (foto), liderul PC, explica pe blog "De ce alianta cu PNL". Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
N-a fost revocat si nu a demisionat din motivele scandaloase pentru care, de altfel, ar trebui sa fie la inchisoare. Blejnar a fost revocat exact inaintea depunerii motiunii de cenzura contra masurilor antinationale ale guvernului Ungureanu. 1.
PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian? Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... de un egoism feroce.
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova. ... In functie de convingere, educatie, etc. Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
E nevoie de aviz doar pentru arestare, prevedere pe care slugile basiste ar vrea-o desfiintata. ... Despre inexistent sau despre nimic sau derizoriu macina presa, de altfel.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. Firea critica faptul ca niciun lider al social-democratilor nu a luat pozitie fata de gestul liberalilor.
google-analytics.com