Cautare

1735 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la hirsestihey1" (4.00 secunde)
crima, mister, thriller. ... Intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios, iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta.
Cristian Tudor Popescu, senior editor) Am scris acest text acum mai rau de 10 ani. ... Daca mai traiesc, o sa va reamintesc textul sub alt titlu si peste inca 10 ani, pentru ca oamenii si cainii pier, in vreme ce prefacatoria fata de noi insine dainuie si creste.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Sunt de acord cu prima parte, nu si cu echilibrarea excesiva.
Azi, moartea doar se tine de cuvant /ampress.ro / Lucian Avramescu, 2 noiembrie 2013 Cine-a murit, cine-a ucis pe cine?
Lista milionarilor romani care au murit in conditii stranii DAN CONDREA, PATRONUL HEXI PHARMA Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a venit ca un soc si ridica multe semne de intrebare. La ora actuala toate ipotezele ar putea fi luate in calcul.
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
Dubla crima, devenita dubla sinucidere, ia damf de crasma Stim ca nu stim nimic. De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Orgoliile pot omori suflete nevinovate, pot ucide la propriu sau la figurat.
A vorbi acum despre Hadareni, la 12 ani de la grozaviile de acolo, pare, la prima vedere, anacronic.
Cica in rechizitoriul unuia dintre dosarele in care este cercetat Shyti Blenis, principalul suspect in cazul triplului asasinat de anul trecut, de la Mangalia, apare informatia potrivit careia Blenis ar fi fiul unui inalt oficial albanez.
Valul de furie si de revolta care ravaseste lumea musulmana si aglomerarile ei din alte tari nu da semne de reflux. ... Dupa care trebuie lamurit de ce aceste tendinte, extremiste si minoritare in propria lume, au ajuns sa dea imaginea unei adevarate ciocniri de civilizatii.
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
Traim intr-un oras in care vom avea la dispozitie o gramada de noi mall-uri, supermarket-uri si hipermarket-uri, ba pina si cel mai mare complex comercial din sud-estul continentului.
Exercitiu de memorie. In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Imparte cu ea o intimitate fabuloasa, de la mail-urile catre amant la chilotii lui babate-su. Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
google-analytics.com