Cautare

57949 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (5.16 secunde)
Incepand de anul viitor consiliile locale vor putea scuti persoanele juridice de la plata impozitelor. O modificare actuala a Codului Fiscal, da dreptul administratiilor publice locale sa faca astfel de scutiri.
Felicia Stancu acorda ajutoare de deces ilegale catre beneficiari care nu aveau habar cine era mortul si nici nu stiau ca figureaza in acte ca ar fi incasat ei banii. Femeia este cercetata in stare de libertate.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Domnule Ciolos, Antena va apartine!
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Ca la gradina zoologica. ... In mod evident, asistam la o depreciere a actului de presa, dintr-o continua campanie. ... Am impresia, totusi, ca a inceput o operatiune de curatire, parca lucrurile nu mai sunt atat de usor suportate. ... Era un soi de solidaritate de breasla.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... De ce? ... Pentru ca tot despre "omul nou" e vorba.
Da, Andreea Marin si Stefan Banica sunt o prezenta inedita, dar au putut fi vazuti si oameni din lumea artei, precum Angela Gheorghiu, pe care nu-i gaseai decat la TVR Cultural sau la mai stiu ce alta emisiune specializata.
Cum a fost perceput de public? ... Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta. Lumea este foarte interesata de astfel de puneri fata in fata, de comparatii, de istorii pana la urma.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
Vocea Rusiei il critica pe Ponta ca a folost tehnici invechite de manipulare: Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
"Pleaca Victor Ciutacu la Realitatea?" Surse din postul Realitatea au declarat pentru EVZ ca jurnalistul Victor Ciutacu se va transfera de la trustul Intact. Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3.
Aventura americana" va disparea de pe micile ecrane, cel putin temporar, informeaza 9AMNews. ... Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. Impresara de fotbal este suparata dupa ce a constatat ca este ironizata de colegii din trustul Intact.
Antena 3 informeaza:
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
"Plimbarea" de la Cotroceni a Antenei 3 e serioasa (Autoare: Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii".
google-analytics.com