Cautare

57982 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (4.51 secunde)
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. Astfel, Planul Urbanistic Zonal pentru parcarea din Centrul istoric a fost respins.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
Contractul de reparatii la A1 ar trebui sa intre in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, deoarece firma castigatoare oferea pret dublu pentru derularea lucrarilor, fata de concurenta, a spus marti Calin Popescu-Tariceanu.
Aplicatie la teren ratata (Autor : OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Sau daca i-a "raportat", la sfarsit, concluziile sale. ... Ungureanu s-a dus, acolo, nu pentru dialog, ci pentru o victorie.
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Inundatiile din aceasta luna au afectat 603 localitati din tara, au distrus complet 2.583 de case si au acoperit cu apa 149.577 de hectare de teren agricol si 11.735 de hectare de finete si pasuni.
Guvernul a decis ieri acordarea unui ajutor pentru familiile stramutate din propria locuinta, constand in 150 RON (1,5 milioane de lei vechi) pentru fiecare membru de familie. De acest sprijin vor beneficia familiile stramutate din noua judete:
Arhiepiscopia Craiovei deruleaza o noua componenta a programului de asistenta sociala si religioasa pentru persoanele afectate de inundatiile din sudul judetului Dolj, in parteneriat cu Organizatia Internationala pentru Caritate Crestin Ortodoxa din SUA.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut parlamentarilor sa renunte la "conflictele artificiale" si sa se implice in proiectul de reconstructie a zonelor calamitate, anuntand ca Guvernul va renunta, la randul sau, la "politica pasilor marunti" si va majora la 6% din PIB fondurile alocate pentru infrastructura.
Asistenta • Ajutoare umanitare Aloo, PDL, ati innebunit, nu va e rusine, toata tara se chinuie sa stranga ajutoare pentru sinistrati iar Elenutza se duce cu pantofi cu toc! Ce sa faca oamenii cu ei, duceti-le ba si costume de baie si deschideti un Club Bamboo in mijlocul apelor.
De aproximativ o jumatate de an, de cand au fost dati afara din sediu, actorii Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" isi desfasoara activitatea intr-o locatie improprie.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. Caravana a dus oamenilor din comuna Glodeanu Silistea, satul Carligu Mare, medicamente, alimente si ajutor medical de specialitate.
google-analytics.com