Cautare

57949 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (6.05 secunde)
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Reprezentantii principalelor formatiuni politice se acuza de implicare excesiva ori dezinteres fata de cele 526 de familii ramase fara case in urma inundatiilor. Cei care au iesit la rampa au fost reprezentantii PD-L, care acuza social-democratii ca au profitat de moment pentru a-si face campanie electorala.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
AVAS a alocat un buget de 600 de milioane de euro pentru acordarea de ajutoare de stat firmelor din portofoliu, si nu numai. Pot fi ajutoare "de salvare" in perioada de criza sau de restructurare, daca vrea si UE.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti. Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lui noiembrie.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare. Antena 3, atac la SUA:
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Intreprinzatorii care creeaza locuri de munca in domeniul dezvoltarii regionale sunt sprijiniti de stat prin diverse mijloace financiare cum sunt ajutoarele de stat pentru IMM si pentru investitii.
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. In opinia blogeritei, "mogulii servesc patria ca nimeni altii si ca Basescu i-ar decora, daca n-ar bate la ochi".
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA. În calcul nu au fost luate, deocamdata, fondurile pentru exproprieri.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
google-analytics.com