Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (3.47 secunde)
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie. ... Astfel, pe numeroase autostrazi si drumuri nationale din acest stat sunt inregistrate blocaje, existand riscul de inzapezire sau de accidente.
Ministrul Muncii a precizat ieri ca in forma finala a bugetului, aprobata de Parlament, contributia la fondul pentru accidente de munca a crescut la 2%, in urma adoptarii de catre Legislativ a amendamentelor sindicatelor, desi sindicalistii se plang in continuare de diminuarea acestuia.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Pe de alta parte, piata asigurarilor generale si de viata a atins la finele lui 2005 nivelul de 1,2 miliarde de euro. ... Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor.
De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Premiile pentru angajatii sectiilor care s-au clasat pe locurile 1, 2 si 3 au fost oferite de catre administratia Combinatului, in timp ce actiunea patronatului a fost popularizata de catre vicepresedintele FSS Metarom, Mircea Scintei, responsabilul cu protectia muncii din partea sindicatului.
Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Te poti asigura si pentru eventualele accidente, cand ai un handicap temporar si ai nevoie de venituri.
Numarul mare de accidente face ca, pentru Romania, asiguratorii sa calculeze, in urma studiilor de piata, o rata a daunelor de 60 - 70%.
Lista criteriilor care se iau în calcul cuprinde rata daunelor, vârsta soferului, experienta la volan, sexul, numarul de accidente în ultimii ani, mediul în care conduce (urban sau rural), numarul de amenzi primite si numarul mediu de kilometri parcursi într-un an ori daca masina este condusa de mai multe persoane.
Mai exact, din decembrie 2006 pana in prezent s-au inregistrat 515 accidente auto cauzate de viteza, fata de aceeasi perioada din 2005-2006, cand s-au intamplat 620 de astfel de cazuri, soldate cu raniri grave si morti, potrivit Politiei Rutiere.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
google-analytics.com