Cautare

2739 de rezultate pentru "andrei alexandru" (2.92 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
Recrutat pentru a furniza informatii despre elevi In ceea ce-l priveste pe Andrei Lisinschi, acesta ar fi fost recrutat, potrivit CNSAS, pe data de 11 iunie 1983, cand ar fi semnat un angajament olograf cu numele real, preluand apoi numele conspirativ "George".
Este promisiunea care se concretizeaza in urma spuselor primarului Dumitru Nicolae care spune ca, daca anul acesta de Sfantul Andrei vom avea doar o sarbatoare religioasa, cel mai sigur distractia de Sarbatorile Galatiului se va tine anul viitor in iunie.
Ultimii care au sarit la gatul colegilor lor de guvernare au fost pedelistii Ion Ruset si Liviu Andrei.
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
Andrei Plesu despre Traian Basescu: Chestia cu regele mi-a pus capac Andrei Plesu explica, intr-un editorial publicat in Dilema Veche, de ce l-a sustinut pe Traian Basescu.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Plesu ii mai trage una lui Basescu Eseistul Andrei Plesu ii raspunde printr-o parabola presedintelui Traian Basescu, cel care amenintase ca va face dezvaluiri despre perioada in care primul i-a fost consilier.
Fiind las din fire, nu a suflat un cuvant de Ponta Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a tradat in campanie preluand o tema mincinoasa la adresa PNL si isi bate joc zilnic repetand "marsavia" si acum, el aratand ca acesta, fiind "las din fire", nu l-a atacat si pe liderul PSD, Victor Ponta.
In primul rand, anul acesta un pelerinaj enorm va avea loc la Pestera Sfantului Andrei, acolo unde va sluji, in noaptea de Inviere, Inalt prea Sfintia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
Obiectivul realizat de grupul de firme Profiland, condus de omul de afaceri galatean Andrei Lisinschi, reprezinta o fabrica de producere a biodiesel-ului in baza procesului de esterificare a uleiurilor vegetale.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Andrei Iovu va coordona realizarea continutului editorial al publicatiei. Activitatea editoriala a lui Andrei Iovu se completeaza astfel si, la pozititia de redactor-sef al revistei Harper’s Bazaar, se adauga cea de redactor-sef al revistei Esquire.
Andrei Radoi, 3. ... Temnov Andrei, 7. ... Polivalov Andrei, 18. ... Garbuzov Andrei, 20. Pavel Butenko, 21. Alexei Scerban, 22. Serghei Sugrobov, 23.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... Candelele, potocavele si ingerasii s-au dat bine!", ne-a spus Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau. ... Mai gasiti si candele, potcoave si ingerasi sculptati in lemn de Andrei Burtea.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Pe data de 17 octombrie, ora 19:00, la Cinema City Cotroceni, regizorul Ion Ionescu, actorii Ela Prodan, Andrei Stan, Irina Noaptes, Anca Similar si o buna parte a numeroasei echipe artistice, au fost prezenti la proiectia de gala din Bucuresti, pentru a impartasi experiența din timpul filmarilorintr-o sesiune de Q&A.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. ... La standul lui Andrei Costin Victor, puteti gasi:
google-analytics.com