Cautare

169 de rezultate pentru "anda catalina birtas" (3.03 secunde)
Catalina Silea, director al firmei PAPYFASHION, participa in acest week-end cu haine superbe pe care le puteti achizitiona de la standul ei (A06), din cadrul TIBCO, in Pavilionul 1 din Romexpov "Este primul targ la care participam. ... in, matase si bumbac organic", ne-a spus Catalina Silea.
De asemenea, presedintia a nominalizat-o pe Romina Surugiu, iar Guvernul l-a propus pe Gabriel Tufeanu, iar doi dintre cei alesi fiind deja angajati ai TVR, si anume Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu.
MedLive.ro va prezinta un interviu cu dna Catalina Dumitrescu, psiholog si psihoterapeut clinician, cu care am discutat despre efectele negative ale acestei legaturi de intimitate cu televizorul. ... In primul rand, televizorul este cea mai ieftina distractie, spune psihologul Catalina Dumitrescu.
Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, a participat la targul organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman.
Catalina Poiana, la prezentarea campaniei Federatiei Sanitas Nu agresati cadrele medicale. ... dr.Catalina Poiana, Presedinta Colegiului Medicilor Bucuresti. ... Catalina Poiana.
In zona Anda s-a vehiculat ideea pachetelor electorale Persoanele in varsta au fost reprezentative pentru electoratul zilei de 28 noiembrie si tot ele au determinat in ultima instanta atmosfera de "sarbatoare”.
• Postul este operat de Fire Breaking News SRL, firma din Bucuresti unde asociati sunt Anda Blindu si Ioana-Lacramioara Reit, cu cate 50%, iar administratori sunt Anda Blindu si Adrian Buca, producatorul emisiunii "Nasul" la B1 TV si, apoi, la 10 TV.
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! ... Pe 1 septembrie organizatorii au stabilit festivitatea de premiere, iar dupa decern area trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi vor incinge atmosfera.
Anda Adam, te va incanta la Golden Night, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 5 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Alexandru Arsinel, Dem Radulescu, Anda Calugareanu, Mariana Mihut - Vineri, 18 mai, ora 11.00:
La sfarsitul lunii trecute, Anda Elena Maleon, sotia directorului BCU Iasi, scria pe retelele de socializare mesajul: ... Pe 1 decembrie, Anda Maleon (38 de ani) se afla in statiunea Durau cu mai multi prieteni.
Anda Adam si iubitul ei au plecat din tara pentru doua saptamani, insa intoarcerea in Romania a fost amanata. Este posibil ca razboiul sa o fi speriat pe artista.
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor)
Directorul executiv al CRJ, Catalina Radulescu, a sustinut insa ca articolul 72 din Legea anticoruptie nu poate fi aplicat daca nu se cunosc conflictele de interese ale sotului/sotiei sau rudelor de gradul I ale demnitarilor si inaltilor functionari.
, iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog. De asemenea, Catalina Porumbel va parasi RTV pentru Antena3, potrivit lui Adelin Petrisor.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.
google-analytics.com