Cautare

588 de rezultate pentru "alin moaca" (3.27 secunde)
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele). "Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Tudor Alin Robert participa la targurile traditionale organizate in Bucuresti, dar si la cele organizate la Sala Dalles.
Atunci cand s-au decis sa infiinteze trupa DESANT, timisorenii Alex Anka - voce, Tiberiu Saulescu - chitara, Alin Achim - bass, Vlad Toma - clape si Mihai Dobrescu - tobe isi doreau doar sa cante asa cum le cere inima.
95 alin.1 precizeaza ca "Judecatorii, procurorii si magistratii-asistenti pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati preventiv numai cu incuviintarea sectiilor Consiliului Superior al Magistraturii". ... 26, alin.
1 alin. ... 55 alin. 9 din Legea nr. 317/2004, prin diverse tertipuri, printre care si sesizarea Comisiei nr. 2, sens in care am hotarat sa ne exprimam pozitia ferma in cadrul Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, neparticipand la activitatea in comisiile ce au doar un rol consultativ.
Patologia este in continua crestere, este un segment de varf, atat din punct de vedere clinic cat si din punct de vedere chirurgical", precizeaza medicul primar cardiolog Alin Nicolescu, coordonatorul compartimentului Cardiologie de la Spitalul "Marie Curie".
La 27 august 2004, in timpul campaniei electorale, Mona Musca imputerniceste in nume propriu o persoana care sa depuna in numele Aliantei DA o "sesizare" care nu indeplinea conditiile prevazute de art.222, alin.(2) si (3) din Codul Procedura Penala si in care se solicita sa se cerceteze legatura dintre achizitionarea de catre Adrian Nastase a terenului din strada Zambaccian si sustinerea publica in cursul cercetarii penale prin insotirea, in 1997, la sediul Parchetului General a lui Gabriel Bivolaru.
Prevederile legilor de profil s-au schimbat cu o asemenea viteza incat niciodata nu se putea prevedea traiectoria pe care urmau sa se inscrie veniturile unui pensionabil. Conform alin.(1) al art. ... 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, prin alin. (2) al art.
alin. (1) ca Dreptul la ocrotirea sanatatii este garantat, iar la alin. (2) ca statul este obligat sa ia masuri pentru asigurarea igienei si a sanatatii publice.
86 alin. ... 86 alin. 2 din Legea nr. 263/2010). Incadrarea intr-un grad de invaliditate a sotului supravietuitor in vederea obtinerii pensiei de urmas se poate face pana la varsta standard de pensionare de catre medicul expert al asigurarilor sociale.
Alin Nicolescu, medic primar dermatovenerologie, Secretar General al Societatii Romane de Dermatologie, Presedinte al Comisiei consultative de dermatovenerologie a Ministerului Sanatatii. ... Alin Nicolescu la conferinta de presa.
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
A doua zi, interviul a aparut pe prima pagina, cu titlul "Alin a turnat la Secu". ... Acasa am citit pe internet ce se spunea despre cazul Alin.
95, alin. ... "Din analiza Raportului comisiei parlamentare privind suspendarea Presedintelui Romaniei, Curtea Constitutionala constata ca domnul Traian Basescu (nu) a incalcat grav prevederile articolului 95, alin.
O fi Curtea Constitutionala "garantul suprematiei Constitutiei" (art.142, alin.1), insa "Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii."(art.61,alin.1).
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
254 alin. ... 7 alin 1 din Legea 78/2000, dispunand totodata masura retinerii pentru 24 de ore. Astazi, 08.12.2010, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.
google-analytics.com