Cautare

588 de rezultate pentru "alin moaca" (3.91 secunde)
20 alin. ... 24 alin. ... (6) In situatiile prevazute la alin. (5), conducatorii de autovehicule si tramvaie trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, in mod succesiv, in ordinea opririi si in cazul in care aceasta manevra este impusa de blocarea circulatiei pe sensul de mers." 16.
Astfel, femeia descoperise dupa 12 ani ca nu detine intreaga suprafata de teren primita de-a moaca pe Legea 18. Mai exact, arata ea in cererea inregistrata la Primarie sub nr.
"La noi si moaca costa!". Ce-o fi vrut sa spuna, nu ne-am prins inca, dar poate or intelege oamenii din sat.
Bertea-Moaca, Neacsu, Stanciu, Tomescu-Cergan, Iordachius, Cojocaru, Valciu-A. Pesu, Ristache. Au mai intrat: Bascoveanu si Pozman. Urmatoarea deplasare pentru Real va fi la Brazi, duminica.
Valciu - Pozmac, Neacsu, Stanciu, Moaca - Tomescu, Cergan, Iordachius, Cojocaru - Ristache, A. Pesu. Au mai intrat: Botnaru, Bascoveanu si Dragomir.
Urmaresc, la Bucuresti, o emisiune a Antenei 3, televiziune la care am colaborat, pe de-a moaca, batandu-ma cu un netrebnic, multa vreme.
As vrea sa vad si eu un intelectual care-l voteaza pe Basescu, mi-a spus deunazi, incintat de optiunea-i subinteleasa, un artist bucurestean aflat cu treburi profesionale in urbea noastra.
Erau niste oameni care ii furau cind erau chemati la urne sa isi aleaga sefii de trib, care se uneau sa lupte impotriva lor, care nu le dadeau voie sa apara la TVPadurea si in general unde le-ar putea vedea cineva moaca.
Numai ca partidele n-au stat cuminti, spasite si, cum s-ar zice, cu moaca vinovata ca au fost prinse cu mata-n sac.
Ca-s zilele Eminescu, zilele Enescu ori ziua bunului detinut, daca e rost de iesit in public pe de-a moaca si fara sa se interpreteze ca ipocrizie, atunci nu se pune problema.
Ba un minister mai acatarii, ba sa zboare cutare secretar de stat ca n-are moaca de demnitar... O lupta care se transforma intr-o foiala deranjanta pe ecranele tv, un circ care nu tine nici de sete si nici de foame.
toti banii pe care ii papa Monicuta, traiasca el si moaca lui tampa atunci cand ea tranteste, cu seninatate, cate o "perla" despre altii mai tinerei si altele care n-au banii ei
Meciul cu Lyon si atmosfera creata in jurul lui de partea romana a fost un spectacol cu intrare moaca pentru care nici macar n-a trebuit sa cotizez citeva salarii ca sa ma deplasez pe stadion.
Si aici nu e vorba de pomeni electorale sau bani dati moaca, ci de existenta unor programe care sa dea o sansa reala atunci cind esti la limita.
daca ai moaca de om serios sau cunosti pe cine trebuie, poti trece dintr-o tara intr-alta cu un arsenal intreg la tine - e un mic exemplu sesizat de mine chiar la inceputul saptamanii, cand am trecut pe la frontiera cu Bulgaria.
Sincer, moaca lui incredere nu inspira, numai ca... la Constanta de exemplu, din zeci de dosare pe care presa - de exemplu - le asteapta cu sufletul la gura solutionarea...
Cu targoveti ieftini, fara pretentii, fara reactie, care s-au invatat cu putin, prost, de-a gata si pe de-a moaca. Lenesi la gandit si la actionat, snobi, dar comozi.
Cel putin pentru mine, numai moaca acestuia, tiparita pe o bucata de hartie, arata a invitatie la circ... Cat despre alte partide politice, ce sa spun?
Asa s-a facut ca de noianele de nea care au intins la maxim nervii soferilor, culmea, erau vinovati tot ei, soferii care au ales sa circule cu masinile proprii in loc sa aleaga mijloacele de transport in comun pline de mosii care se plimba "moaca" sau de rromii care imprastie un parfum "made in satra".
Dupa ce l-a avertizat ca n-ar avea "moaca" de prezidentiabil, i-a oferit o "functie neoficiala" in partid, doar-doar Nastase n-o mai tinti si altceva.
google-analytics.com