Cautare

588 de rezultate pentru "alin moaca" (2.95 secunde)
Alin Teodorescu, sociologul IMAS, a explicat pentru Europa FM rezultatele sondajului care arata ca președinele suspendat Traian Basescu va fi DEMIS la referendumul din 29 iulie printr-o majoritate de voturi afirmative.
ALIN TEODORESCU, veste ORIBILA pentru PSD dupa excluderile lui Geoana, Vanghelie, Sova ALIN TEODORESCU. "Bat campii. Cred ca in momentul de fata se pregateste congresul si adevarata batalie se va da inainte de congres, moment care poate conincide cu pierderea guvernarii.
4 alin. ... Art.105, alin.2 , din Constitutie prevede posibilitatea extinderii incompatibilitatilor prevazute la alin.1 , din acelasi articol, prin intermediul legilor organice.
Andrei Radu ) Sociologul Alin Teodorescu a explicat pentru Revista22.ro unde a gresit Victor Ponta si care este motivul atacurilor lansate de fostul premier in ultima perioada: ... Acest comportament nu se iarta, a spus Alin Teodorescu.
În timp ce publicitatea te ajuta sa fii vizibil (în mass-media, în publicitate stradala, etc.), relatiile publice te ajuta prin organizarea de evenimente interne si externe, sa obtii bunavointa angajatilor si partenerilor, respectiv a publicului larg (concursuri, team-building-uri, petreceri, spectacole, trainguri), acoperirea media în articole, trimiterea de news-letters, e-mail-uri personalizate, comunicarea cu ajutorul blogurilor si al retelelor sociale“, a declarat Alin Mechenici, presedintele „PR Patrat“, prima asociatie de comunicare si relatii publice din Oltenia.PR-ul, indispensabil organizatiilor mijlocii si mariAlin Mechenici a explicat ca PR-ul este cel care ajuta firmele, fie ele mici sau mari, sa se diferentieze fata de competitori prin grija si atentia pe care le acorda mediului intern (angajati) si extern (clienti, colaboratori).
5, alin (1), spune ca "taxa lunara pentru serviciul public de radiodifuziune/televiziune se va incasa de la platitorii acesteia, de catre Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Electrica SA, in baza unui contract de mandat, odata cu plata energiei electrice consumate".
Nicolae Oblu din Iasi, s-a stins din viata Alin Ioan Tocan, fostul redactor-sef si, apoi, director al cotidianului BUNA ZIUA IASI, scrie bzi.ro. Pana sa intre in presa, Alin Tocan a fost director la doua firme.
jucatori de camp - Robert Saceanu, Laurentiu Boroiban, Ovidiu Stoianof, Bogdan Visa, Dumitru Ene, Eusebiu Badea, Iulian Grosu, Marian Anghelina, Mircea Voicu, Catalin Craciun, Cristopher Quist, Edi Stoica, Sorin Raducu, Sergiu Popescu, Gabriel Precup, Ionut Stancu, Alin Vigariu, Andrei Cretu si Alex Coman.
Sosit in vara la Gaz Metan Severin, la cererea antrenorului Cosmin Bodea, Alin Bitis (foto, la minge) si-a castigat rapid locul in primul unsprezece, fiind apreciat de suporteri si de conducatori dupa primele jocuri.
Cezar Opris, Petre Baluta, Madalin Poenaru, Mihai Ciocarlan, Alin Zuleam;
importanti, cei trei arbitri, Mircea Serban, Alin Faur si Laszlo Bukuresti.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
La editia a 5-a au raspuns prezent in calitate de ospatari Daniela Gyorfy, DJ Harra Dana Neacsu, MC Geo si maestrul Alin Panaite;
Evenimentul, marca Alin Galatescu, va avea loc la Sala Le Diplomate din cadrul Athenee Palace Hilton si se va transmite LIVE pe A List Magazine.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor. ... Le-am compus intr-un spatiu si a iesit ceva foarte frumos, ne-a spus Alin Ionescu.
3, alin. ... Avand in vedere aceste aspecte, in conformitate cu articolul 108, alin. ... 7, alin. 4 din Decizia 2010/787/UE a Consiliului.
Alin Nicolescu, secretarul general al SRD. ... Alin Nicolescu. Depistarea cu intarziere a simptomelor de cancer de piele, conduc la pierderea a 12.000 de vieti in fiecare an, in Europa.
Alin Nicolescu BIOGRAPHY - Medic primar dermatovenerolog - Presedintele Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie - Secretar General al Societatii Romane de Dermato-venerologie - Presedintele comisiei de experti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate - Membru al Academiei Americane de Dermatologie - Membru in Comisia de experti a CNAS privind terapiile biologice in psoriazisul sever.
Conform legii, cei care organizeaza, pe perioada starii de alerta, mitinguri, demonstratii, procesiuni, concerte sau alte tipuri de intruniri, in spatii deschise, ori intruniri de natura activitatilor culturale, stiintifice, artistice, religioase, sportive sau de divertisment, in spatii inchise, activitati interzise conform art.5 alin.(3) lit.a), pot primi amenzi de la 3.000 lei la 15.000 lei.
google-analytics.com