Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (7.50 secunde)
Totusi, asa cum scria un jurnalist de stiinta de la Daily Mail, intr-un articol publicat la inceputul lunii iulie 2015, biologii inclina tot mai mult sa creada ca viata pe alte planete a evoluat intr-un mod similar cu cel de pe Pamant, iar daca exista extraterestri, indiferent cum au fost acestia descrisi, ca omuleti verzi sau chiar ca monstri cu dinti si gheare feroce, de fapt ei arata probabil asemenea oamenilor.
Printre cele mai vandute produse din cadrul acestui targ s-au numarat pastele de dinti Gennadent Forte si Gennadent Argentum, crema de fata - la 22 RON, demachiantul fara lacrimi - la 15 RON si produsul Lyber (o crema activa cu untul pamantului si petrol), nr.
"Ma durea capul 24 de ore din 24, iar noaptea faceam ture prin camera, strangand din dinti si vorbind singura”, povestea Teo.
Bolborosea in oalele cat cupola de biserica, se agita in castroane, sarea pe piepturile romanilor veniti sa-si sarbatoreasca tara, facea acrobatii in aer, tasnea, printre dinti, din gurile care o mestecau in fuga.
Russell a mai speculat ca dinosauroidul ar fi avut un soi de cioc fara dinti. Organele sale genitale ar fi fost interne, ca la cele mai multe reptile moderne si la pasari.
- iritatii locale, traumatisme mecanice produse de dinti, resturi radiculare, obturatii si lucrari protetice necorespunzatoare; - tutunul si alcoolul concentrat; - absenta igienei orale;
Sa musti pe cineva cu dintii tai naturali este considerat un simplu atac, dar daca musti cu dinti falsi este vorba despre atac grav.
Totusi, chiar si asa n-ar trebui sa renuntati la pasta de dinti si ata dentara. Lea Michele Intr-un interviu acordat publicatiei Byrdie, Lea Michele spune ca are obiceiul de a-si camufla acneea cu creionul dermatograf, transformand cosurile de pe fata in alunite.
Daca se ia un catel de usturoi in gura, la inceputul unei raceli, si e tinut pe partea dintre dinti si obraz, raceala va disparea in cateva ore sau cel mult o zi.
Era timpul ca patriotul Dragnea, alergand umar la umar, strigandu-si printre dinti prietenia, cu patriotul Ponta, sa vina in sfarsit la conducerea Romaniei.
Cand l-am intrebat daca are dinti pentru biscuitii respectivi, i s-a ofilit si ultima urma de barbatie, adica limba ascutita si m-a luat la injuraturi, caci ceva mai sexy n-avea cum.
Pentru oase si dinti puternici. - Fier+multivitamine: Pentru energie din plin. - Soc+Vitamina C: Pentru sistem imunitar de super erou.
Va luati inima in dinti si va descotorositi de tot ce va trage in jos. Invatati sa va revalorificati ceea ce detineti.
Regleaza absorbtia mineralelor calciu si fosfor, nivelul acestora in sange si asimilarea lor in sistemul osos si dinti, asa zisa mineralizare a acestora.
Si iodul din sare, fluorul din pasta de dinti. Rizea-manea Marius : Trebuie sa recunoosc faptul ca are stomac tare Dragnea, nicio greata !
Liviu Plesoianu are o Scrisoare catre TINERII CU ADEVARAT TINERI Poti fi tanar si sa alegi sa rostesti cuvinte precum bosorogii aia fara dinti.
Spre deosebire de aparatele dentare fixe, puteti sa va scoateti aliniatorii si sa ii puneti inapoi in orice moment - astfel incat la final veti avea noul zambet cu dinti drepti care va va transforma viata.
Cand dragostea unui calarasean pentru flori se transforma intr-o afacere de familie In urma cu 5 ani, un tanar din Calarasi pasionat de gradinarit si flori isi ia inima in dinti si porneste o afacere proprie in domeniu.
Se intinde adezivul cu gletiera cu dinti. Pentru o mai buna fixare a placilor de gresie, se aplica adeziv atat pe vechiul strat suport, cat si pe placa.
- Dureri fizice (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, picioare, dureri generale etc); - Afectiuni (migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, problem urinare, sindrom de oboseala cronica).
google-analytics.com