Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (3.26 secunde)
masca de par cu ginseng si argan, pasta de dinti cu argila, crema antireumatica cu unul pamantului si petrol, sampon de origine naturala cu aloe vera, balsam de par de origine naturala cu aloe si tataneasa de la Vivanatura, la 20 RON fiecare.
Ucrainenii nu sunt si fac ceva", spune printre dinti Nicolai, elev de-a XII-a de la liceul Lucian Blaga din Tiraspol.
Sigur, a curata piatra de pe dinti nu echivaleaza cu a iti lua o piatra de pe inima. Este cu mult mai important sa ai sufletul si mintea intregi, desi nu neg nici importanta integritatii dentare.
spalati-va mainile foarte frecvent, consumati carne bine preparata termic, consumati numai fructe si legume care se pot decoji, beti numai apa imbuteliata (inclusiv pentru a va spala pe dinti), nu utilizati cuburi de gheata, evitati inghetata si alte produse perisabile.
Pacientii cu Alzheimer au tendinta de a pune lucrurile in locuri ciudate, de exemplu, periuta de dinti in frigider. Nu te speria insa daca unul dintre membrii familiei tale prezinta aceste simptome.
Activitatea fizica trebuie sa devina o parte din rutina zilnica asa cum este spalatul pe dinti sau mersul la serviciu.
• Sa strangem usor din dinti de mai multe ori pe zi. Dintii sunt alt semn important al varstei. Pierderea dintilor este asociata adesea cu batranetea.
Profesorul doctor Streinu-Cercel ne reaminteste ca VHC se transmite prin contact sexual cu parteneri multipli, neprotejat cu prezervativ, efectuarea de tatuaje si piercing in cabinete neautorizate, folosirea in comun de instrumente de manichiura si pedichiura (forfecute, clesti etc.) nesterilizate corespunzator, lame de ras, periute de dinti etc., prin transfuzii de sange.
Profesorul doctor Streinu-Cercel ne reaminteste ca VHC se transmite prin contact sexual cu parteneri multipli, neprotejat cu prezervativ, efectuarea de tatuaje si piercing in cabinete neautorizate, folosirea in comun de instrumente de manichiura si pedichiura (forfecute, clesti etc.) nesterilizate corespunzator, lame de ras, periute de dinti etc., prin transfuzii de sange.
Mai mult decat atat, mierea si scortisoara ajuta la recapatarea flexibilitatii venelor si arterelor, previn infectiile vezicii urinare, caderea parului si durerile de dinti.
Un copil timorat, apatic, trist, timid excesiv sau agresiv, prezentand semne de neglijare sau leziuni la nivelul capului sau gatului, in zona cavitatii bucale (dinti smulsi, sparti, leziuni ale limbii, frenului lingual, buzelor, obrajilor) poate fi victima unei agresiuni grave, explica specialistii.
dinti , amigdale , faringe, limba sau falca. Cand va dor urechile, este necesar sa mergeti la medic. Sursa www.musetel.ro
Gingiile sanatoase sunt fixate ferm de dinti. Detasarea gingiilor, urmata ulterior de expunerea radacinilor dentare, poarta numele de retractie gingivala.
Nu se naste un lider prin completarea de calitati de la parteneri, trebuie sa te arati oamenilor ca un om complet, cu curaj, cu sinceritate si aceste lucruri iti vor fi rasplatite daca iti iei inima in dinti si o sa le vorbesti deschis, dar ca si cum ai fi deja presedintele ingrijorat sincer de viata lor.
spirulina), set de calatorie cu sampon, gel de dus si pasta de dinti cu ganoderma - 49 RON, pasta cu ganoderma fara parabeni si sapun cu ganoderma - 18 RON bucata.
Pe de alta parte, nu doar ceaiul si cafeaua duc la aparitia unor pete pe dinti, ci si consumul unor alimente foarte bogate in pigmenti.
Afectiuni tratate cu Argila Albastra de Raciu Afectiuni ale prostatei, abces, adenom, inflamatie Sinuzita Ochi inlacrimati, conjunctivita, cataracta, blefarita Cuperoze, vaginite, colpite, rectite, parazitoze intestinale Plagi (infectate si cangrenoase), furuncului, dermatoze, psoriazis, eczeme Reglarea tensiunii arteriale Cancer, leucemie Ficat, vezica biliara (icter, ciroza, colici hepatice, tumori) Infectii urinare, litiaza renala Gingivite, afte bucale, paradontoze, dureri de dinti Gastro-duodenita si ulcer gastro-duodenal Dureri articulare, reumatism articular, guta Cura interna cu granule:
Prin aceasta initiativa, Orbit Romania vine in sprijinul SOS Satele Copiilor Romania, donand 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei sub forma de produse de ingrijire orala (kit-uri cu periuta si pasta de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igiena dentara, sustinute de medici stomatologi si lucratori sociali, pe parcursul a sase luni.
Pasta de dinti Advance White Intense Fresh Gel contine bicarbonat de sodiu si este distribuita in Romania prin Sugar Free Dieta Srl, Ilfov, Calea Bucuresti nr.
Dureri fizice (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac,picioare, dureri generale etc); Afectiuni ( migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune,diabet, astm, disfunctii sexuale, problem urinare, sindrom de obosealacronica).
google-analytics.com