Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (2.62 secunde)
Romanii au trecut prin ele, le-au suportat mai prost dispusi, au strans din dinti pentru ca au vrut sa fie si in NATO si in UE.
'Stiam din povestirile bunicii ca soldatii nemti cartiruiti in casa noastra din Calarasi, prin 1941, erau foarte disciplinati, isi aliniau bocancii in fata usii si se spalau pe dinti, la pompa din curte, ordonati, in fiecare dimineata.
Asa se face ca Traian Basescu si-a luat inima-n dinti si, aproape militareste, a decretat: "Nu trebuie sa mai vindem falsuri romanilor ori de cate ori ne aflam in campanie electorala sau premergator campaniei electorale".
De data asta pana si slugarnicul Emil Boc s-a ridicat pe calcaie, a tras aer in piept, si-a luat inima in dinti si - in premiera absoluta - i-a dat stapanului sau o replica destul de intepata.
Acum, cred si eu ca-i bate, dupa ce a inarmat jandarmeria pana-n dinti. Nici nu se mai pune problema, ca doar suntem in Europa, nu la Cairo, in Africa.
Degeaba se iluziona ea cu limba-ntre dinti si microfonu-n gura ca ei sunt "urmasii lui Traian. Basescu". Daca nu va era clar, acum poate intelegeti ca tot ceea ce are Duduia in materie de onoruri publice e plafonat.
De doi ani, proprietarii (Nelu si Stela Popa) sunt nevoiti sa plateasca in continuare impozit pe suprafata respectiva, folosita ca si cand ar fi domeniu public, dar acum si-au luat inima in dinti si au somat primaria sa le dea banii pe terenul ocupat in mod abuziv.
Am strans din dinti si am mers mai departe", a spus primarul intergalactic. Victor Ponta, la 35-40. In discursul sau, liderul PSD a explicat ca liderii USL sunt cei trei muschetari, carora li s-a adaugat al patrulea, si anume Sorin Oprescu.
Aia sunt cu cutitele intre dinti, si numai Mutunache lipsea din balamucul general! Nu-l vad nici sef peste un nou partid "de dreapta".
Se poate si asa, si nu are el dinti in gura cate capete poate primi. Numai ca nu despre asta este vorba in aceasta confruntare Nu stiu ce ma face sa cred ca Basescu vrea sa se aleaga praful de PDL la viitoarele alegeri parlamentare.
- Dupa ce i-a promis o partida de privatizare in grup cu poporul, plina de perversiuni, scule erotice si ejaculari abundente, domnu’ Dan a lasat duduia cu chilotii in vine, cu picioarele desfacute si chistocul in dinti, explicand ca asa ceva nu i s-a mai intamplat pana acum.
Si au dinti, dupe cate vad, nu gluma. Sunt niste carnasieri. Totusi sunt mai curand apti sa populeze o gradina zoo, (cu banii multi de la buget, veniti de-a gata) decat padurea cu libertatea ei, a tunat Stelian Tanase.
Orice om sanatos la cap cand o auzea tinind un discurs simtea cum il apuca o cumplita durere de dinti, chiar si daca ar fi fost stirb.
Nu e rigoare, sunt umori, nu e seriozitate, ci scrasnit din dinti, iar in loc de competenta avem o tantosa si rastita afirmare a lui ASA VREAU EU.
- Eu nu exclud gratierea, dar ea nu poate fi facuta pentru politicieni, spunea Iohannis, printre dinti, la Strasbourg. Aici este punctul nevralgic al intregii confruntari - sa nu cumva sa beneficieze de gratiere vreunul dintre dusmanii sai politici, cum ar fi Liviu Dragnea.
Dupa demisia lui Tudose, in urma retragerii sprijinului politic, lucrurile se precipita STOP A fost mai intai nevoie de un interimar si cum Tudose decisese sa-si stranga lucrurile si sa paraseasca Palatul Victoria (in care Grindeanu se baricadase) a fost propus Stanescu, pe care insa Iohannis a dat de veste ca nu-l dorea STOP Il dorea insa pe Fifor, pe care il apreciaza pentru modul exemplar in care indeplineste promisiunile pe care el i le-a facut lui Trump, de a ne inarma pana-n dinti STOP Apoi au inceput pertractarile in legatura cu propunerea de premier cu care urma sa se mearga la consultarile de la Cotroceni STOP Primele nume vizate au fost cele ale Ecaterinei Andronescu si al lui Mihai Fifor STOP Dar, spre surpriza generala a CExN-ului a iesit, in unanimitate...Viorica Dancila!
Craiovenii isi vor putea pune si ei dinti pe credit Incepand de anul viitor, si craiovenii vor beneficia de acest program.
Durerile de dinti reprezinta adesea o paguba in bugetul celor care pe ultima suta de metri se adreseaza unui stomatolog.
O sa strângem cureaua si o sa strângem din dinti“, a spus Micea Ionascu, chirias într-o locuinta sociala.În prezent, exista 180 de locuinte sociale, care au fost inaugurate în 2003, fiind construite din fonduri alocate de guvern special pentru categoriile defavorizate.
În schimb, persoanele si sefii firmelor care au împrumuturi fie si în moneda nationala strâng din dinti la fiecare majorare de dobânda, pentru ca îi asteapta costuri si mai mari cu datoriile bancare.
google-analytics.com