Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (3.75 secunde)
Pitit dupa un ghetar, tigrul cu dinti-sabie ii priveste pofticios. ... Pielea groasa, asemanatoare rinocerului, si greutatea de peste 1,5 tone il protejeaza de frig si de dinti-sabie.
Pitit dupa un ghetar, tigrul cu dinti-sabie ii priveste pofticios. ... Pielea groasa, asemanatoare rinocerului, si greutatea de peste 1,5 tone il protejeaza de frig si de dinti-sabie.
Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x160 ml apa - aproximativ o jumatate de litru in total. ... Spalati-va pe dinti, dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.
In functie de concentratia deperturbatori endocrini, in fruntea listei se afla lacul de unghii (74%), fondul de ten (&!%), produsele de machiaj destinate ochilor (51%), demachiantele (43%), rujurile de buze (40%), mastile de fata (38%), deodorantele (36%), pastele de dinti (30%), sampoanele (24%).
PACIENTII NOSTRI MERITA SA AIBA DINTI FRUMOSI SI SANATOSI! ... S-a estimat ca aproximativ 70% din tratamentele restaurative efectuate anterior la diferiti dinti au fost de fapt retratemente ale leziunilor carioase care au avut  carii secundare sau  recidive.
cand sa mearga pentru prima data la stomatolog, cum sa se spele corect pe dinti, ce periuta si pasta de dinti sa aleaga.
Aurul este un metal putin dur, deci dinti ar trebui sa lase urme pe obiect. Cu cat puritatea aurului e mai mare, cu atat urmele de dinti trebuie sa fie mai profunde.
"Marin Shakespeare n-a existat / a existat doar un tanar / Care trezindu-se 'singur printre poeti' / A inceput sa aiba 'insomnii' / Vazand ca 'exista nervi' / A fugit de acasa trecand pe 'la lilieci' / Usor ca un 'pian pe scari' / Ca sa nu-si rupa 'trei dinti din fata' / Fiind prins, a fost inchis intr-un chit / De unde s-a eliberat spintecandu-i pantecul / In mod invers, cu 'a treia teapa' / Fiind surprins furand intunericul din tablourile lui Rembrandt / Ca sa lumineze cuvintele / Si dovedindu-se ca are rude dincolo / Un var, Will, / A fost inchis pe viata / Si mai ales dincolo de ea / In istoria literaturii romane!
Pastrand proportiile personajelor din reclame, si tinand cont ca, repet, se apropie Noaptea Devoratorilor de Publicitate, nu pot sa nu remarc falsitatea reclamelor la pasta de dinti.
Mai exact, au ridicat o periuta de dinti si un pieptene, din care au fost prelevate probe biologice (urme de saliva din periuta de dinti, respectiv urme de piele si par din pieptene), care sa fie ulterior comparate cu probele ADN din tesuturi.
Asa ca si-a luat inima in dinti si s-a hotarat sa-si prezinte, din nou, fata in lume. Reprezentantul Actiunii Populare a reinnodat firul conferintelor de presa si… cam atat.
Epoca ghionturilor administrate pe-nfundate si a injuraturilor macinate intre dinti a apus in PSD.
Dupa toate aparentele, se pare ca zvonurile au si un sambure de adevar, din moment ce prin fata IPJ Constanta, ieri, patrulau masini ale Politiei de Frontiera, care, intr-un final si-au luat inima in dinti si au intrat in parcarea inspectoratului si de aici in cladire.
- ni se reproseaza printre dinti relatia cu Republica Moldova; presedintele a citat Eurostatul, care a aratat ca, in 2008, Romania a acordat 5.585 cetatenii, preponderent cetatenilor moldoveni;
amplu sunt libere si probabil ca zambesc ironic pe sub mustata sau printre dinti, cu gandul ca in viitor acest lucru se va definitiva si statul va fi cel pagubit...
amplu sunt libere si probabil ca zambesc ironic pe sub mustata sau printre dinti, cu gandul ca in viitor acest lucru se va definitiva si statul va fi cel pagubit...
Sta cu pachetul linga usa, scoate numai periuta de dinti si prosopul si restul pachetului il lasa linga usa. Pling profesorii, plinge toata lumea, la rectificare se iau bani de la ministere si noi bagam miliarde de lei in alegeri anticipate pentru ca nu-i place unuia de fata altuia.
Falca clantane din dinti Un moment interesant al Conferintei Judetene a PD Salaj l-a reprezentat discursul secretarului general al partidului, Gheorghe Falca, democrat delegat de la centru pentru a superviza evenimentul, si care a atras atentia asupra situatiei determinata de eliminarea lui Radu Capilnasiu din orice structura decizionala a partidului:
Senatorii Corina Cretu (PSD) si Nicolae Vlad Popa (PNL) si-au luat inima in dinti si au cerut ieri in plen mai multi bani pentru sejururile de la Strasbourg si Bruxelles.
Au ramas in urma lor filme, ziare, documente, o periuta de dinti, schite. Parca suntem intr-un film de Hollywood in care specia umana a disparut.
google-analytics.com