Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (2.67 secunde)
Spalativa pe dinti cu robinetul inchis Toata lumea este obisnuita sa tina apa deschisa atunci cand se spala pe dinti. ... inchideti apa la robinet in timp ce va periati pe dinti si porniti apa doar atat timp cat aveti cu adevarat nevoie.
Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Bacteriile se depun pe dinti si apare astfel placa bacteriana. ... Tot ce trebuie sa faci este sa le freci de dinti timp de 2-3 minute. ... â€" o lingurita de pasta de dinti simpla, alba;
Aceste picaturi de albire pot cauza dilatarea vaseor de sange din ochi, facand astfel ochiul sa se inroseasca si mai mult.
truse sanitare de prim-ajutor, lampa stomatologica de polimerizare cu LED, fara fir, lampa de albire cu LED de ultima generatie care poate converti energia electrica in lumina albastra, acoperitori de pantofi PPSB si dispenser aluminiu de acoperitori pantofi cu mecanism metalic, pantofi de unica folosinta, pasta pentru profilaxie, fara fluoruri, tablete pentru apa de gura si dezinfectant amprente dentare Algisept 2 litri preparat.
Doctorii Hazizi ne invita la ziua Invizaline open day, pe 15 martie, unde veti beneficia de consultatie gratuita, 500 euro discount la tratament, o sedinta de albire gratuita si plata tratamentului in rate!
Fapt important, mandibula contine dinti maturi, nu fetali. ... In plus, specimenul avea dinti vizibili, bine dezvoltati, ceea ce nu exista la fetusii de aceasta dimensiune.
Este posibil sa te confrunti cu tot felul de dureri de cap sau de dinti. ... Inceputul lui august nu se anunta nemaipomenit caci este posibil sa te confrunti cu probleme de ordin digestiv sau dureri de dinti.
Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa dai startul unei actiuni de care vor beneficia toti ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tai. ... i-ati inima in dinti si decide-ti singura soarta.
"Un om politic trebuie sa stie sa bea fara sa se imbete, sa nu aiba cefalee, dureri de dinti sau aciditate gastrica pentru ca fiecare grimasa ucide comunicarea.
Premierul italian Silvio Berlusconi a suferit o fractura la nivelul nasului si si-a pierdut doi dinti dupa ce a fost victima unui atac cu ocazia unui miting, in orasul Milano.
Acum, Basescu s-a decis sa-i pedepseasca exact pe locuitorii dintre aceste fruntarii, pentru ca numai lor le taie salariile si pensiile, nu si celor care cica stateau la coada la Paris cu buletinele de vot in dinti, sa nu le fure comunistii si minerii si sa puna stampila pe Geoana!...
Avem nevoie de un Avocat al Copilului, dar avem nevoie ca aceasta institutie sa aiba si dinti, nu sa fie inca o institutie decorativa "Sustin cu energie infiintarea unui Avocat al Copilului.
Exact atunci cand nu se asteapta, locatarii de la etaj se pot trezi cu mainile legate, cu pasta de dinti pe toata fata, cu alte haine pe pat decat cele personale, puse special, pentru ca nu este loc pe celelate paturi.
Dupa ce tocmai a primit OK-ul Parlamentului European pentru aderarea la UE la 1 ianuarie 2007, intr-un articol intitulat “Fara acte si periuta de dinti in cartierele mizere“, ziarul “Die Welt“ prezinta sumbru situatia din Romania.
Calul de dar nu se cauta la dinti Directorul Electroputere, Cornel Mondea, a confirmat ieri pregatirile autoritatilor de la Bucuresti in vederea scoaterii la vanzare a pachetului majoritar de actiuni. ... "Daca o sa-i cautam pe toti la dinti, nu o sa mai vina nici unul.
Compania americana Colgate-Palmolive va opri productia de pasta de dinti a fabricii de la Brat=sov, ca parte a unui program amplu de restructurare, iar intreaga productie va fi mutata in Polonia pana la sfartitul acestui an.Programul de restructurare al companiei americane nu vizeaza doar fabrica din Brasov, ci si alte trei fabrici din Europa:
Tunnel Boring Machine are un cap rotativ de forare de marimea tunelului ce se construieste, cu dinti foarte puternici, iar pamantul forat este trimis catre spatele aparatului. Lungimea aparatului este de 70 de metri, iar diametrul frezei este de 6,5 metri, cu 58 de dinti pentru forat.
E o perioada dificila, acum strangem din dinti, dar ne va fi bine dupa, in retur. Al doilea antrenament este de la ora 15.00 si pana acum ne-am intalnit si cu mingea", a spus atacantul de 26 de ani, pentru GdS.
Barbatul iepure are o statura medie sau mica, chip rotund, voce duioasa, zambet si dinti frumosi si veselie in glas. ... Femeia elefant are trupul inalt, dinti lungi, piele de culoare inchisa si temperament schimbator.
google-analytics.com