Cautare

1875 de rezultate pentru "agentia" (3.56 secunde)
UDMR a mai obtinut posturile ramase vacante la Agentia Nationala Sanitar-Veterinara, la Consiliul pentru IMM-uri, la Rezervele Statului, Autoritatea Nationala pentru Turism, Autoritatea pentru Protectia Copilului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Oana Marinescu, seful guvernului s-a aratat nemultumit de faptul ca Monica Macovei face acuzatii in presa si nu discuta problemele privind Agentia Nationala de Integritate intr-un cadru institutional.
Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) se alatura celorlalte ONG-uri care au criticat ordonantele de urgenta adoptate la finele anului trecut care sporesc puterile procurorilor, apreciind ca raspunsurile Ministerului Justitiei la reprosuri nu linistesc, ci, dimpotriva, sporesc ingrijorarea.
Ce crede Europa despre noi Agentia de Presa France Presse a publicat un comentariu in care spune ca Romania se confrunta cu o grava criza politica la sase saptamani dupa aderarea la UE, care risca sa intarzie reformele asteptate de Bruxelles.
Dupa mai multe incercari nereusite, sefa de la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, Monica Mateescu, si omoloaga ei de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Dolj, Cristiana Toma, au fost puse fata in fata cu reprezentantii Regiei Apa, in biroul primarului Antonie Solomon.
De asemenea, Agentia Nationala pentru Locuinte, Asociatia Detinatorilor de Lot Henri Coanda si Agentia Domeniilor Statului s-au constituit parti civile in cauza.
De asemenea, agentia mentioneaza ca un alt ministru indepartat din guvern este Vasile Blaga, "ale carui reforme au fost laudate de Comisia Europeana". Agentia Reuters crede ca remanierea lui Tariceanu nu prezice nimic bun pentru reformele impotmolite din Romania.
"Ieri am avut o discutie telefonica cu presedintele Senatului pentru a-i solicita inca o data ca Senatul sa puna de urgenta in dezbatere legea privind Agentia Nationala de Integritate", le-a spus Tariceanu ministrilor.
Deputatul PSD Dan Mihalache a declarat ieri ca Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG) trebuie desfiintata, intrucat nu si-a dovedit viabilitatea si cheltuieste in mod inutil banii publici.
Noul ministrul al Justitiei, Tudor Chiuariu, a afirmat recent ca Agentia Nationala de Integritate este necesara si ca va insista ca agentia sa controleze si incompatibilitatile, declarandu-se convins ca plenul Senatului va intelege importanta acestei legi si ca o va adopta in maximum doua saptamani.
' Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a spus ca Agentia este independenta politic Guvernul a modificat prin ordonanta de urgenta legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate. ... Ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, a spus ca Agentia este independenta politic si ar putea incepe sa functioneze in maximum patru luni.
RP Media Production, firma care a executat pentru PSD materiale promotionale in campania din 2004 si care nu au fost inca platite de social-democrati, a mandatat agentia de colectare debite Urban si Asociatii sa negocieze cu Consiliul National al PSD, plata datoriilor.
In acest moment, influenta regionala va fi pecetluita, iar Moscova va trebui sa uite orice revendicari crede ca ar avea asupra vecinilor sai, comenteaza agentia rusa. ... Astfel, Rusia va avea suficient timp sa se pregateasca pentru extinderea inevitabila a NATO, mai scrie agentia.
Consider ca aceste afirmatii calomnioase au exclusiv scop electoral si atat timp cat cei care le sustin nu vor face cu documente proba veridicitatii lor, imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta", a sustinut Crin Antonescu (citat de Mediafax), ca reactie la aparitia sa intr-un document elaborat de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Asociatia Pro Democratia si Activ Watch - Agentia de Monitorizare a Presei, si intitulat "Actiunea pentru un vot uninominal curat".
La inceput, imparteam cladirea doar cu Directia de Munca, insa, la ora actuala, aici isi au sediile si Casa Judeteana de Pensii, si Agentia de Plati si Prestatii Sociale.
Astfel, Agentia Nationala Antidrog, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala au fost trecute in subordinea Inspectoratului General al Politiei Romane, Grupul Special de Protectie si Interventie "ACVILA" - la Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, iar Institutul de Studii pentru Ordine Publica a fost trecut in subordinea Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".
In cazul Ministerului Muncii, evaluarea candidatilor pentru Directia Muncii, Agentia de Plati si Prestatii Sociale si Inspectoratul Teritorial de Munca a avut loc ieri, 13 mai a.
unicul sau actionar - Agentia Domeniilor Statului (ADS) - a fost desfiintat. ... "Sunt probleme mari la SNIF, in conditiile in care a fost desfiintata Agentia Domeniilor Statului (ADS), singurul actionar al societatii.
Dubluri de candidati - PD-L, respectiv PSD au ajuns ieri si la concursurile pentru ocuparea posturilor de directori de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului, respectiv la Directia pentru Agricultura. ... La Agentia Nationala de Prestatii Sociale, concursul a fost suspendat.
Primarul Constantei, Radu Mazare (foto), crede ca toata actiunea celor de la Agentia Nationala de Integritate (ANI) este de fapt "subordonata politic", "un joc", "un circ" in care cei de la ANI "s-au grabit ca fata mare sa ii raporteze lui Basescu ca m-au gasit ca si administrator la o societate comerciala, in schimb ei s-au facut de rusine".
google-analytics.com