Cautare

1873 de rezultate pentru "agentia" (4.09 secunde)
Trezorierul PSD, Aristide Roibu, a acuzat miercuri agentia Urban si Asociatii de "santaj", in conditiile in care aceasta s-a adresat presei pentru a recupera o datorie de la PSD, inainte de a avea o conciliere pe aceasta tema cu el.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a declarat ieri ca Agentia Domeniilor Statului (ADS) - institutia care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol, dar si concesionarea terenurilor agricole - va fi desfiintata, iar atributiile agentiei vor fi transferate primariilor.
In cursul anului trecut Agentia Domeniilor Statului (ADS) a incasat nu mai putin de 2. ... In plus, agentia a primit suma de 90. ... Agentia Domeniilor Statului (ADS) este o institutie specializata, care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol, constituite in conformitate cu Legea nr.
Acesta din urma a mai condus DS Dolj, unde ii ia locul lui Eugen Gioanca, concursul de proiecte de management urmand sa aiba loc miercuri.Unii raman pe functiiPotrivit listei de nominalizari democrat-liberale la deconcentrate, Monica Mateescu se va ocupa de Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului, pana acum fiind in fruntea Agentiei Regionale de Protectia Mediului.
Agentia pentru Protectia Mediului Gorj a devenit obiect de disputa intre pesedisti.
Predarea stafetei s-a facut si la Agentia de Prestari Sociale (APS) Dolj. ... Ion Ciochina se va ocupa de asigurarea managementului la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, iar concursul pentru sefia Agentiei de Prestatii Sociale a fost castigat de fostul presedinte al TSD Gorj, Alin Vacaru.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
Liderul PSD a precizat ca toate aceste aspecte au fost clarificate si cu Agentia Nationala de Integritate, existand si o corespondenta in acest sens.
Vineri, Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre presedintele Senatului a infractiunii de fals in declaratii.
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM). ... Potrivit directorului executiv al APM, noua organigrama, care se afla in faza de propunere la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, presupune desfiintarea a trei posturi.
Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele Traian Basescu Agentia France Presse l-a numit "prim-ministru" pe presedintele roman Traian Basescu, intr-o relatare de miercuri seara privind declaratia finala a summitului sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana.
Agentia SAPARD a demarat o campanie de publicitate si informare pentru promovarea Programului SAPARD, costurile acesteia - in valoare de 600.000 de euro - fiind asigurate prin masura 4.2 - Asistenta Tehnica.
Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) va aviza, receptiona si controla lucrari de cartografie, topografie, geodezie, fotogrammetrie si teledetectie la nivelul intregii tari, potrivit unui hotarari adoptate de Guvern in ultima sedinta.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) estimeaza ca va finaliza anul viitor circa 3.000 de locuinte, beneficiind de fonduri bugetare proiectate la 75 de milioane de lei si de o parte a unui credit in valoare de 140 de milioane de euro.
In cazul in care preturile stabilite in contract sunt majorate cu peste 10%, indiferent de motivele majorarii, turistul poate rezilia contractul fara nicio obligatie fata de agentia de turism, aceasta din urma avand obligatia sa ramburseze imediat turistului toate sumele aferente calatoriei platite de acesta, inclusiv comisionul.
Calin Clinciu, director la Agentia imobiliara Euroest, declara recent Agentiei Mediafax ca apartamentele din blocurile construite inainte de 1990 sunt prea scumpe in raport cu confortul si protectia termica pe care le asigura.
Agentia a sistat primirea de cereri din cauza depasirii finantarii alocate Romaniei in cadrul programului. ... Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a sistat incepand cu 1 august primirea de proiecte SAPARD, ca urmare a depasirii fondurilor alocate Romaniei in cadrul acestui program.
Fuziunea dintre Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (ANIMMC) si Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS) ar fi o eroare.
Pana la sfarsitul anului, Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) trebuie sa angajeze aproximativ 600 de persoane pentru indeplinirea normelor Uniunii Europene.
google-analytics.com