Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (4.79 secunde)
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) organizeaza in perioada 6-7 iunie "Targul Bursier de Investitii", un eveniment la care vizitatorii pot afla informatii privind investitiile pe piata de capital, serviciile de tranzactionare ale caselor de brokeraj, potrivit comunicatului transmis joi de catre BVB.La "Targul Bursier de Investitii", vor mai fi prezenti reprezentantii Depozitarului Central, ai Asociatiei Brokerilor, ai caselor de brokeraj, cat si ai companiilor listate la Bursa.Vizitatorii vor putea afla cum se pot tranzactiona actiuni online, vor putea compara platformele de tranzactionare si vor mai putea chiar sa-si negocieze comisionul de tranzactionare cu societatile de brokeraj.
Mai mult de o treime (40%) dintre primele 25 de centre comerciale mondiale se afla in orase din Europa, iar Londra se mentine pe primul loc in topul celor mai influente metropole, arata studiul MasterCard Worldwide, care a evaluat modul in care orasele leaga pietele si comertul in lume.
Valoarea achizitiilor imobiliare a scazut in Bucuresti, in trimestrul al treilea, de aproape trei ori fata de perioada similara a anului trecut, la 110 milioane euro, insa acest oras se afla printre principalele 18 piete europene unde s-au inregistrat tranzactii in domeniu, potrivit Atisreal.
Fionnuala Sweeney (CNN) se va afla la Bucuresti intre 21 si 23 decembrie si va transmite live pentru emisiunile din prime-time ale CNN International.
Potentialii clienti sunt atentionati ca bunurile se afla in litigiu. ... Spre exemplu, Dinel se afla atat in spatele Carnexpod Podari, cat si al BDJ SA Craiova, cele doua societati care revendica activele.
Romania se afla pe locul opt in Uniunea Europeana in ceea ce priveste constructia de autostrazi, dupa cum arata o statistica realizata de Eurostat, oficiul european de statistica. ... Clasamentul autostrazilor Asadar, din tot blocul comunitar, cei mai mulți kilometri de autostrada se afla in Spania.
Jucatoarea olteana de tenis Monica Niculescu a urcat doua pozitii si se afla pe locul 29 in clasamentul WTA, cu 1.960 de puncte, ierarhie data publicitatii ieri, "ascensiune" ... In Top 100 se mai afla cinci jucatoare din Romania:
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Socat, Paul afla detaliile intregii povesti, veche de cinsprezece ani, de la pastorul Fleming, cel care ii casatorise pe parintii sai si le fusese alaturi in primii ani ai casniciei.
Chiar si in prezent, pe promontoriu se afla o unitate militara bulgareasca. ... In prezent, aici se afla un mic muzeu in care pot fi vazute piese arheologice.
Afla cum le aplici! Mai departe de pozitiile sexuale acrobatice ale Kamasutra se afla secrete ale unei vieti sexuale perfecte, vechi de sute de ani. ... Afla si tu unele dintre cele mai erotice secrete ale Kamasutra!
Un autoportret al lui Tache Papatriandafil, realizat in tehnica ulei pe panza, intr-o gama restransa de culori, in care predomina griurile colorate, se afla expus la Muzeul de Arta din Constanța.
Cu ajutorul lui Arthur Biehl (Bill Erwin), cel mai varstnic angajat al hotelului, Richard afla ca femeia este Elise McKenna (Jane Seymour), o actrita faimoasa la inceputul secolului 20.
mi s-a raspuns ca in acest weekend vei afla adevarul despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la A la Z, ce inseamna si cum se face miscarea pentru sanatate si te vei relaxa prin terapia unui psiholog clinician.
Centrul Vechi, cum arata si numele, se afla in prima zona locuita a Bucurestiului. ... Spre limita nordica a Centrului se afla cea mai deosebita si cea mai mica biserica, Stavropoleos, construita in 1724.
Afla care sunt indiciile care arata ca situatia unui batran se inrautateste: ... Insoteste-i la o consultatie la medicul de familie si afla cum ii poti ajuta daca e vorba doar despre simptome specifice imbatranirii.
Amniocenteza este o metoda medicala invaziva prin care se scoate, din sacul amniotic in care se afla bebelusul, o cantitate mica de lichid amniotic pentru a se face cateva teste genetice. ... Lichidul amniotic se afla intr-un sac amniotic in uterul mamei.
Basistul si vocalistul trupei Goodbye to Gravity se afla la Spitalul Floreasca, fiind printre cei raniti in incendiul din clubul Colectiv, potrivit apropiatlor trupei rock.
Astazi ni se spune ca cei de la ISU habar nu aveau de ce se afla acolo. ... Fabrica se afla la adresa Tabacarilor 7, unde se afla si clubul Colectiv.
google-analytics.com