Cautare

1616 de rezultate pentru "adrsse scoli posliceale sanitare acreditate tg jiu" (4.18 secunde)
Directia Apelor Jiu a emis, in perioada 2000 - 2005, mai multe ordine de compensare de datorii catre diverse societati, incalcand legea, au concluzionat controlorii financiari ai Camerei de Conturi, care au verificat recent activitatea institutiei.
O sa intervin pe parcurs, pentru ca ideea acestei intalniri este una poate mai putin de campanie, desi, sigur, o sa va rog sa ma votati pe 9 decembrie - spun ca e mai putin de campanie pentru ca, sigur, acum presa centrala, oameni care nu prea stiu unde e Targu-Jiul si ce se intampla la Targu-Jiu, toata lumea isi da cu parerea, dar eu stiu ca in urma cu opt ani eram doar un tanar care voia sa faca politica si pe care oamenii de aici, din Targu-Jiu si din Gorj l-au ajutat sa ajunga pentru prima data deputat.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Activitatea unitatilor sanitare in anul 2016 In anul 2016, activitatea din sistemul sanitar (public si privat) s-a desfasurat in peste 60 mii unitati sanitare (49 mii de unitati sanitare in mediul urban si 11 mii unitati sanitare in mediul rural).
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Situata la o aruncatura de bat de Craiova, firma consilierului Ion Fortan functioneaza fara autorizatie de mediu, fapt pentru care a fost amendata deja de Directia Apelor Jiu cu 750 de milioane de lei.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Scandalul iscat in jurul modernizarii Drumului National (DN) 66 Rovinari - Bumbesti Jiu a mai facut o victima. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) i-a suspendat contractul de munca lui Ion Dina, seful Sectiei Drumurilor Nationale Targu Jiu.
Necesar care priveste orice detaliu al unei bune si normale functionari a oricarei scoli din tara.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
Reabilitarea digului de aparare de pe Jiu de la Cotofenii din Dos a fost estimata la 25 de miliarde de lei vechi.
Apele de suprafata si cele din subteran nu mai pot fi folosite de agentii economici daca acestia nu-si instaleaza aparate de masura, din pricina ca Directia Apelor Jiu nu mai emite autorizatie in cazul in care solicitantul nu-si masoara consumul.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Si nu traiau rau muncitorii de la Fabrica de Tigarete Targu Jiu:
Primaria Targu Jiu a reusit sa obtina o finantare europeana de 16 milioane de euro prin Programul Operational Regional, prin intermediul a trei proiecte ce au ca obiectiv imbunatatirea infrastructurii in mai multe zone din municipiu.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Cei doi, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO, au emis file cec fara acoperire unei societati din Tirgu Jiu de la care s-au aprovizionat cu materiale, in valoare de sase miliarde de lei.
Comunele Schela si Turcinesti, precum si municipiul Targu Jiu sunt in pericol de a fi inundate de raul Jiu. ... In zona podului de peste raul Jiu, care face legatura cu localitatatea Turcinesti, nivelul apei crescuse pana aproape de carosabil.
Municipiul Targu Jiu va avea un buget de austeritate in acest an. ... Primaria Targu Jiu va trebui sa stranga cureaua in acest an, toate cheltuielile materiale urmand sa fie reduse cu 15%.
Primaria Targu Jiu a "scapat" de problema disponibilizarilor prin infiintarea a doua firme, SC Edilitara Public SA si SC Publica Guard SRL.
Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
google-analytics.com