Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (6.87 secunde)
ADEVARUL: ... - Adevarul Weekend: Cand ai inceput sa fii pasionat de fizica si cum te-a prins microbul? Erai genul de licean pasionat de experimente, primul la olimpiade sau din contra, ai devenit interesat in special dupa ce ai intrat la facultate?
Stiti care e adevarul pe care multa lume nu il cunoaste? ... Adevarul este ca nu am un raspuns sigur la intrebarea daca a fost cea mai buna alegere pentru copilul nostru sa ne intoarcem.
Este poate cea mai grea misiune pe care o poti avea - aceea de a afla unde este adevarul. Si asta pentru ca de regula adevarul este undeva la mijloc si...
"Adrian Nastase n-a spus ca l-am tradat, cred ca a citit declaratia bine si a vazut ca am spus adevarul. Nu poate sa-ti para nici bine, nici rau, in fata procurorilor te duci, pui mana pe Biblie si spui adevarul".
Ponta il apara pe Iliescu Vicepresedintele PSD Victor Ponta a calificat raportul drept un "pretext" pentru noi batalii politice si manipulari, fiind o "incercare esuata" de a spune adevarul despre perioada comunista.
Daca va trece, motiunea simpla "Minciuna - adevarul justitiei Macovei" nu va avea efecte directe, dar va oficializa faptul ca in Parlament avem de-a face cu o noua majoritate.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
Toti sunt interesati sa utilizeze de pe pozitii politice, prin institute create unul dupa altul, adevarul asupra perioadei de dupa cel de-al doilea razboi mondial", a mai comentat presedintele.
Europarlamentarul PD Sorin Frunzaverde declara, citat de "Adevarul" in editia de miercuri, ca Partidul Democrat Liberal reprezinta "un melanj penibil" ideologic, precizand ca el se va opune "total" renuntarii la marca PD si introducerii cuvantului "liberal" in titulatura noului partid.
Calin Popescu Tariceanu a vizitat, miercuri, fabrica de utilaj pentru industria petroliera Confind din Campina, care a apartine, potrivit Topului 500 realizat de ziarul Adevarul, omului de afaceri Ioan Simion, candidat din partea PNL in colegiul uninominal pentru Camera Deputatilor Campina.
Fenomenul cartilor "Adevarul" a determinat majoritatea tarabagiilor sa intre in "hora" speculantilor care se imbogatesc de pe urma suplimentului.
Liderul PNL a adaugat ca spera cu sinceritate ca Traian Basescu nu stie adevarul.
"Filmul prezentat in aceste zile la televiziunile din Romania reflecta adevarul, chiar daca nu am vazut exact ce s-a intamplat intre Traian Basescu si acel copil, in timpul mitingului electoral de la Ploiesti.
"Societatea romaneasca are sentimentul ca nu s-a spus tot adevarul despre Revolutie, ca nu toti cei vinovati au fost pedepsiti. Cred ca adevarul nu are pret si trebuie spus pana la capat".
Asta e adevarul, nu mai putem merge in continuare asa si daca nu facem lucrurile astea X, Y, Z, care sunt lucruri nepopulare pentru anumite categorii de oameni, ne ducem in prapastie", a mai spus Lazaroiu.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni. Moraru, chestionat de "Adevarul", sustine ca procentele din sondajul INSOMAR arata o scadere a increderii electoratului in clasa politica.
Adevarul informeaza: ... Textul integral al interviului cu Theodor Stolojan poate fi citit pe adevarul.ro
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte. "Adevarul":
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a doua parte. "Adevarul":
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. ... • "Adevarul":
google-analytics.com