Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (3.33 secunde)
In publicatia Adevarul de seara Sibiu a aparut un articol, preluat si de alte publicatii online, in care sunt inventariate averile celor 9 parlamentari sibieni.
Fostul presedinte Ion Iliescu a acuzat publicatiile "Adevarul", "Romania Libera" si "Evenimentul Zilei" ca duc campanii "antinationale, de contestare a Revolutiei", pe care le-a catalogat ca "actiuni ticaloase cu scop politic".
Eu am mai trecut printr-un astfel de moment, cand toata echipa de la Adevarul a fost fortata sa paraseasca Adevarul si a trebuit atunci sa facem ziarul Gandul.
Adevarul: ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Adevarul: ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Cum putem afirma cu toata fiinta (fara sa cercetam) ca si noi suntem Charlie, fara sa stim tot adevarul de acolo si mai ales cel din spatele lui ? ... Nu spun ca acesta ar fi adevarul, dar nici ca nu ar putea fi acesta. ... Niciodata adevarul.
Adevarul e ca totdeauna eziti in fata unei asemenea intrebari. Cursul spontan al vietii, adevarul ce pare mereu ceva in continua miscare te obliga uneori sa renunti.
intre prietenie si adevar, o datorie sfanta este sa pretuim mai mult adevarul. Adevarul este un principiu pe care ar trebui sa il respectam cu sfintenie, in toate domeniile vietii sociale. Limba are si ea adevarul ei.
Simplitatea este elixirul cu ajutorul caruia putem distila adevarul. ... Nu exista nimic nobil in a ascunde adevarul in spatele unor termeni academici. ... Vorbeste adevarul.
ADEVARUL: ... Ea era putin religioasa, se ducea la biserica cu bunica ei de mana, dar pe aceste site-uri se vorbea despre Apocalipsa, sfarsitul lumii, despre rugaciuni", a spus, pentru "Adevarul", tatal adolescentei. ... Suntem devastati, nu intelegem cum a fost ademenita", a mai declarat Ionescu, pentru "Adevarul".
Adevarul:
Poarta spre o lume secreta Chiar daca de-a lungul timpului au existat numeroase speculatii cu privire la existenta acestor tuneluri, dar si despre faptul ca asemenea informatii pretioase pot exista sub diferite forme, adevarul este intotdeauna dincolo de intelegerea noastra.
La sfarsitul prezentarii, auditoriul l-a solicitat sa-si spuna parerea, in acest context, despre presupusa politica a guvernului american de a ascunde fata de marele public adevarul privind prezenta extraterestra pe Pamant, ca si despre sansele ca sa existe, la un moment dat, o dezvaluire OZN.
Mafia medicamentelor domina lumea / ampress.ro In volumul sau World Without Cancer, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, conform Agerpres Este un fapt demonstrat:
Reproducem in continuare aceste ganduri, care pornesc de fapt de la un articol mai vechi din Adevarul, dar si de la constatarea ca unii oameni din Calarasi merita sa aiba statuie inca din timpul vietii, iar unul dintre acesti oameni este CONSTANTIN TUDOR.
Simptomatica in acest sens este prima zi a acestei saptamini (luni, 7 februarie) cind aproape toate marile cotidiane nationale (Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Ziua, Romania Libera, Cotidianul) au pus tunurile, la unison, pe presedintele Traian Basescu si pe guvernul Tariceanu.
Este posibil, fireste, ca distinsii parlamentari sa spuna adevarul si numai adevarul.
Era destul sa intorci minciuna pe dos ca sa apara adevarul gol-golut. ... Adevarul a devenit o problema in sine abia dupa evenimentele din decembrie 1989. ... Adevarul, situatia reala, continua sa fie obiectul unei atente cosmetizari, cu mijloace specifice erei informatice in care traim.
Adevarul e altul. ... Drept care trebuie spus adevarul, cu orice pret. Tocmai din motivul ca acum, ca nicicand inainte, suntem mai aproape de Europa.
google-analytics.com