Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (6.33 secunde)
Faptul ca liderii PSD au avut intr-un fel sau altul o intalnire de taina este explicat de Adevarul in articolul "Mircea Geoana, judecat la secret de liderii PSD".
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
adevarul.ro: ... Iohannis trebuie sa ne spuna adevarul despre noi. Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Adevarul informeaza ca se organizeaza o "Coalitie in energie pentru a ajuta Sidex". ... Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate pentru "Adevarul" de ministrul Economiei, Ion Ariton.
A uitat de fostul sau coleg de la Adevarul, Sergiu Andon, autorul unui abject pamflet intitulat "Hai sictir, majestate".l Asta a considerat a produce dl intelectual Tismaneanu dupa ce subsemnatul a observat, intr-un mod cat se poate de urban, ca pur si simplu nu are voie sa nu reactioneze la declaratiile d-lui Basescu, in calitatile d-sale de istoric al comunismului, autor al raportului Tismaneanu si, nu in ultimul rand, de cetatean de origine evreiasca.
Adevarul informeaza: ... Pe parcursul vizitei, oficialii romani au anuntat proiectele care au atras atentia chinezilor, proiecte care depasesc 14 miliarde de euro, potrivit calculelor "Adevarul".
Cu Cristian Tudor Popescu (CTP), la "Adevarul", in perioada 1990-1991, avandu-i succesiv ca directori pe Darie Novaceanu si Dumitru Tinu. ... Primul sau editorial impotriva lui Iliescu a fost publicat in "Adevarul", cel mai influent ziar al momentului, in preajma Craciunului din 1990 si purta titlul "Daruri pentru domnul presedinte".
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... "Cu Dumitru Tinu am lucrat din toamna anului 1990, cand acesta era seful sectiei Externe de la Adevarul, iar eu secretar de redactie.
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. - Adevarul: ... Deci voi, la Adevarul, despre asta nu scrieti nimic.
Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
(Simona BADULESCU) Atacul lansat impotriva lui Hrebenciuc a venit dintr-o nebanuita zona, si anume dinspre redactia cotidianului Adevarul, ziar despre ale carui legaturi cu Hrebenciuc, Taher & comp., s-au spus multe si nevrute de-a lungul anilor.
Singura modalitate de a iubi astazi Romania este de a spune adevarul despre dvs.: ati preschimbat Dreptatea si Adevarul in Nedreptate si Minciuna, ati batjocorit demnitatea, ati strangulat speranta, ati violat Romania. ... Ati certat-o pe doamna procuror general Kovesi pentru ca inca nu se aflase adevarul.
Tonul il da ziarul "Adevarul", al carui director din acea vreme era, totodata, si presedintele Clubului Roman de Presa. In editia din 8 iunie 2002 (din sambata ce a urmat zilei de joi, in care fusese dat votul din Senat), "Adevarul" publica un comunicat al Clubului Roman de Presa:
Peter Imre demisioneaza de la trustul Adevarul Directorul general al trustului de presa Adevarul, Peter Imre, a decis sa demisioneze din functie, potrivit unor surse interne.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... In Adevarul literar si artistic a avut puterea sa scrie ca sufera de mai multi ani de nebunie la propriu, fiind internat de trei ori intre 1981 si 1994.
Adevarul de Weekend: ... Bucuresti - Weekend Adevarul: ... adevarul.ro)
Adevarul: ... "Adevarul" va prezinta fabuloasa poveste a unei oaze de 190 de hectare chiar in buricul Bucurestiului.
- In primul rand, trebuie sa gandesti Adevarul, sa spui Adevarul si sa iubesti Adevarul. Cheia succesului in dezvoltarea tarii sta in dragoste, unire, intarirea familiei si micul producator.
google-analytics.com