Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (5.37 secunde)
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Lucretia a fost descrisa ca o femeie fatala, rol in care a aparut in numeroase lucrari de arta, romane si filme.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri, in cea de-a doua zi a vizitei sale in Iordania, la Forumul oamenilor de afaceri romani si iordanieni.
Te-a inselat un barbat in trecut si ti-a frint inima? ... Totusi nu trebuie sa caracterizam barbatii in termeni generali de comportament in care nu toti se inscriu. ... Cu aceste precautii in minte sa ne intrebam de ce inseala barbatii?
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Presedintele UNPR, Sebastian Oprea, sustine ca PSD si PNL au ales calea "casatoriei din interes" care a dus la formarea Uniunii Social Liberale. Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sambata ca prin formarea Aliantei Social-Liberale "PSD si PNL au ales calea ipocrita a casatoriei din interes".
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Proiectul eliminarii a 102 taxe nefiscale este o parte importanta a programului economic al PSD care va aduce mai multi romani in clasa de mijloc si le va imbunatati viata de zi cu zi.
- pe toata durata invaliditatii de orice grad, daca aceasta s-a ivit in perioada in care se aflau in una dintre situatiile de mai sus. ... - pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de min 15 ani;
Bogdan Duca) Nu stiu cat va incerca domnul Liviu Dragnea si cat va incerca PSD sa profite de pe urma referendumului de modificare a Constitutiei in sensul protejarii casatoriei si familiei de definitii ideologice si nefiresti.
Acest lucru este confirmat de faptul ca in perioada cand au avut loc atacurile din capitala Spaniei cererea turistica nu a cunoscut o scadere spectaculoasa.
Andreea Negru Talal Hamad s-a nascut pe 9 iunie 1965, in Siria. ... Venit in Bacau de mai bine de 30 ani, Hamad al-Essa Talal, un medic pe care-l gasiti la afacerea lui, Villa Borghese, priveste cu nemultumire modul in care comunitatea internationala se raporteaza la refugiatii sirieni.
Tinerii care vor spune "da" in fata ofiterului starii civile vor primi, incepand cu 1 ianuarie 2007, "un cadou" de la stat in valoare de 200 de euro.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
Conform articolului 405 din proiectul de Cod Civil, in conditiile in care o casatorie este desfacuta din culpa comuna a sotilor sau fara a se stabili vreo culpa, unul dintre soti poate solicita o prestatie care sa compenseze "diferentele importante pe care divortul le-ar determina in modul de viata al celui care o solicita".
Despre lege si pe care il puteti citi in continuare. ... Despre LEGE Toti astia de aici care cititi acuma aceste randuri sunteti nascuti din pantec de femeie, in urma impreunarii unei femei cu un barbat.
In pofida actiunilor de boicotare agresiva a referendumului, trebuie sa aparam darul sacru al vietii persoanei umane (Autor: Cezar Padurariu) Adunarea Nationala Bisericeasca, for compus din toti ierarhii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, s-a intrunit in sedinta in cursul zilei de sambata, 29 septembrie 2018.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, a cerut anularea casatoriei cu Erika Koike miercurea aceasta, la tribunalul din Las Vegas, la doar patru zile dupa nunta, potrivit documentelor obtinute de ET. Documentele arata ca actorul este dispus chiar sa divorteze, daca anularea casatoriei nu este posibila.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
Basescu, fals in acte publice (Autor: ... Domnul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD dar, in acelasi timp, un eminent specialist in stiinte juridice, a observat pe buna dreptate ca seful statului, Traian Basescu, a comis o infractiune de fals in acte publice. Si nu in orice fel de acte.
google-analytics.com