Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (2.63 secunde)
Giurgiului, sector 4, de unde a sustras o borseta cu acte si o geanta tip laptop cu acte si bani, iar la data de 11.09.2010, ora 14.25, a patruns intr-un autoturism marca Dacia 1310, ce se afla parcat pe Sos.
Patru membri ai grupului care a obtinut in 2005 credite de la ING Bank cu acte false in valoare de aproximativ 550.000 de lei, printre care Daniela Ilie, fost consilier financiar al ING Bank, si Silviu Mastalier, fost agent de asigurari la SC Generali Asigurari SA, au fost incarcerati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a condamnat definitiv Daniel Schiopirlan, de 40 de ani, Daniela Ilie, de 53 de ani, Victor Mastalier, de 31 de ani, si Victor Manescu, de 63 de ani, au fost ridicati ieri de politistii Serviciului de Investigatii Criminale si dusi in arestul IPJ Dolj, in baza unor mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
In fata colegilor sai deputati, presedintele Camerei a aratat ca a fost realizata o performanta legiferativa fara precedent: au fost initiate, dezbatute si votate peste 3.800 de acte normative, cu peste 2.000 mai multe decat in cele trei legislaturi anterioare acumulate.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Agentia Nationala de Resurse Minerale a concesionat companiei canadiene Sterling dreptul exclusiv de a executa operatiuni petroliere in doua perimetre din Marea Neagra, XIII Pelican si XV Midia.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. ... Aceia care cred ca pot demara lucrarile si fara aceste acte sau se incapataneaza sa inceapa lucrarile fara autorizatie risca sa primeasca amenzi usturatoare.
"In primul rand, o problema cu care ne-am confruntat inca de la inceput este aceea ca Primaria Baldovinesti refuza sa inregistreze contractele de arenda intocmite de catre SC A BALDOVINESTI SRL, pe motiv ca arendatorii nu au platite taxele si impozitele locale.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Dupa cum anticipam in numarul trecut, prefectul Cristian Roman a semnat ordinul prin care dispune incetarea mandatului liderului PSD. Acesta a intrat in vigoare si, chiar daca este atacat in instanta, nu i se suspenda aplicarea, ceea ce inseamna ca CJ a ramas fara presedinte.
Mai mult, seful Serviciului Resurse Umane, Ioan Acrivopol, nu a reusit sa faca dovada afisarii documentatiei si anuntului organizarii acestui concurs nici macar la cererea primarului Antonie Solomon, care insa a plecat in concediu, lasand lucrurile sa evolueze in continuare sub bagheta sefului de la Resurse Umane.
BERBEC Contextul astral creat le aduce celor nascuti in zodia Berbec pofta de adrenalina. ... Pentru unii nativi este momentul sa aiba curaj si sa-si testeze limitele pentru a se face remarcati si pentru a-si spori increderea in ei.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a sporit, incepand de ieri, competentele Garzii Financiare, atributiile comisarilor financiari extinzandu-se in zona combaterii evaziunii fiscale, informeaza un comunicat al ANAF.
"Daca veti face o analiza a ultimilor 20 de ani, nu iau in calcul modificarea din 2003, presedinti normali care nu au avut probleme deosebite au reusit sa fie garanti ai unei Constitutii la care s-a lucrat un an de zile in cadrul Adunarii Constituante cu cei mai mari specialisti din tara si cu foarte multi specialisti din strainatate.
Desi se declara satisfacuti de cota unica de impozitare, de 16%, americanii care deruleaza afaceri in Romania spun ca mai sunt necesare numeroase reforme in domeniul Justitiei si al Administratiei Publice.
Productia energetica a complexurilor a scazut in primul semestru cu pana la 24%.
Parca v-ati implicat in prea multe si acum timpul nu va mai ajunge. ... Savurati-o in tihna. ... Fie ca este vorba despre finante sau doar de niste acte, nu faceti din asta sfarsitul pamantului.
Pregatirea alegerilor decurge bine in judetul Bihor, pana acum neexistand probleme.
Liderul PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, ca democrat-liberalii vor introduce, marti, o motiune simpla pe educatie, pe care, insa, sunt dispusi sa o transforme in motiune de cenzura, prin comasarea motiunilor pe educatie ale tuturor partidelor, inclusiv cea a PSD.
Aflat intr-o vizita de lucru la Constanta, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Decebal Traian Remes s-a intalnit in cursul acestui week-end cu agricultorii constanteni.
google-analytics.com