Cautare

3545 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (3.80 secunde)
Pasajul porneste din soseaua Bucuresti-Ploiesti cu doua benzi de circulatie si se bifurca astfel: pasaj cu doua benzi de circulatie spre Kiseleff si o ramura cu o banda de circulatie largita spre Marasti.
Platforma educationala Mobile Kids este dedicata copiilor cu scopul de a-i invata, intr-o maniera interactiva, regulile de circulatie si abordarea unui comportament corect in mijloacele de transport public si personal, pentru a preveni si reduce numarul accidentelor rutiere din randul copiilor.
decizia admiterii celor doua tari in zona de libera circulatie este una de natura politica si trebuie luata la nivelul Consiliului Uniunii Europene si a Consiliului European.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
"(2) Intentia conducatorilor de autovehicule si tramvaie de a schimba directia de mers, de a iesi dintr-un rand de vehicule stationate ori de a intra intr-un asemenea rand, de a trece pe o alta banda de circulatie sau de a vira spre dreapta ori spre stanga sau a celor care urmeaza sa efectueze intoarcere, depasire ori oprire se semnalizeaza prin punerea in functiune a luminilor indicatoare de directie cu cel putin 50 m in localitati si 100 m in afara localitatilor inainte de inceperea efectuarii manevrelor (3) Reducerea vitezei de deplasare sau oprirea autovehiculelor si tramvaielor pe partea carosabila se semnalizeaza cu lumina rosie din spate." 17.
Cu ocazia evenimentelor din 27 octombrie 2010, sunt in vigoare urmatoarele restrictii de circulatie in Bucuresti: ... Bratianu - Bulevardul Unirii, cat si pe toate arterele de circulatie care acced catre aceste bulevarde.
Restrictiile de circulatie in zona adiacenta Arcului de Triumf, se vor face astfel: ... Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos.
La momentul in care un sofer a fost depistat circuland cu un autoturism mult peste viteza legala admisa, atunci se elibera dovada fara drept de circulatie.
La momentul in care un sofer a fost depistat circuland cu un autoturism mult peste viteza legala admisa, atunci se elibera dovada fara drept de circulatie.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Peste 20% dintre cele 2.552 de accidente de circulatie grave din 2012 s-au produs din vina pietonilor si au provocat moartea a 105 persoane si ranirea grava a altor 546.
Pentru a evita o asemenea situatie, Comisia de Sistematizare a Circulatiei Rutiere si Pietonale de pe langa Primaria Craiova a decis sa impuna doar restrictii de circulatie minime in zona pasajului subteran, urmand ca inchiderea altor portiuni din strada Aries sa aiba loc doar dupa reluarea circulatiei prin Valea Vlaicii.
De asemenea am desenat un card de marimea si formatul cartii de identitate, pe care il poti printa, plastifia si avea tot timpul la tine pentru a-ti fi de folos in cazul unui argument cu un agent de circulatie ce este pe cale sa faca un abuz.
- A te deplasa cu masina pe strada inseamna si reguli de circulatie si de conducere defensiva si putem discuta despre ce inseamna sau unde sunt diferente intre reguli defensive si reguli de circulatie, dar cand pe doua benzi asteapta toata lumea la semafor si tu te duci pe linia de tramvai si te bagi in fata.
La HarCov taiem "pianistii" care canta romaneste, la Tulcea n-avem pianisti, la Buzau bagam tambal, la Alexandria facem naiul cu mai putine tevi, s.a.m.d. Pana la 1 august, "Tridentul" vrea sa stie ca strangularea culturii a fost executata.
A elaborat, impreuna cu specialistii PSD, materiale informative pentru agricultorii romani privind adaptarea agriculturii romanesti la cerintele europene - "Indrumar de politici si finantare agricola -pentru o agricultura moderna europeana" februarie 2007, "Sat romanesc, sat european" 2007, "Satul romanesc in Europa - intrebari la care raspundem" 2007, "Solutii social-democrate pentru problemele agriculturii 2008-2012" prezentate in cadrul Dialogurilor Nationale - Forumul National al Agricultorilor, Alexandria, august 2008.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
4-1 cu CSS Corabia, 7-1 cu CSM Valcea, 3-0 cu CSS Alexandria (in semifinale) si 1-0 cu CSS Corabia (in finala, unicul gol fiind marcat de Adrian Nichifor, din lovitura de la 7 metri).
google-analytics.com