Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (3.79 secunde)
La HarCov taiem "pianistii" care canta romaneste, la Tulcea n-avem pianisti, la Buzau bagam tambal, la Alexandria facem naiul cu mai putine tevi, s.a.m.d. Pana la 1 august, "Tridentul" vrea sa stie ca strangularea culturii a fost executata.
A elaborat, impreuna cu specialistii PSD, materiale informative pentru agricultorii romani privind adaptarea agriculturii romanesti la cerintele europene - "Indrumar de politici si finantare agricola -pentru o agricultura moderna europeana" februarie 2007, "Sat romanesc, sat european" 2007, "Satul romanesc in Europa - intrebari la care raspundem" 2007, "Solutii social-democrate pentru problemele agriculturii 2008-2012" prezentate in cadrul Dialogurilor Nationale - Forumul National al Agricultorilor, Alexandria, august 2008.
Duminica au fost organizate alegeri partiale in mai multe localitati din Romania, printre care fiefurile cele mai importante au fost Alexandria, acolo unde miza a fost preluarea locului lasat liber de Liviu Dragnea la Consiliul Judetean Teleorman, si Slatina, unde scopul candidatilor a fost obtinerea conducerii primariei locale.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
4-1 cu CSS Corabia, 7-1 cu CSM Valcea, 3-0 cu CSS Alexandria (in semifinale) si 1-0 cu CSS Corabia (in finala, unicul gol fiind marcat de Adrian Nichifor, din lovitura de la 7 metri).
15 iunie, 20 iulie, 17 august 2015 SERVICII INCLUSE:
La 17 august 1864 este desemnat primul primar modern din istoria Calarasiului, in persoana aceluiasi Ioan Vasiliu, primul magistrat (primar) al Calarasiului, in calitatea sa de oras liber.
In circulatia trenurilor de calatori vor interveni modificari, incepand cu data de 10 august, pentru adaptarea ofertei de transport la necesitatile publicului calator. Potrivit Ministerului Transporturilor, incepand cu data de 10 august, vor fi anulate:
In august creste riscul traumatismelor. Afectiunile cronice se pot acutiza de la jumatatea lui august pana la sfarsitul lui septembrie. ... Pana in august, sub influenta lui Marte, va trebui sa elaborati o pozitie responsabila si activa fata de sanatate.
- doctor in Finante, circulatie baneasca si credit (1989); ... Bucuresti in anul 1976, ca sef de promotie, urmand apoi cursul postuniversitar in management financiar al University of Missouri Kansas City, ca bursier Fulbright Alexander Hamilton Felow (august 1991 - mai 1992).
Mai mult, cei de la circulatie arata ca soferii accelereaza viteza dupa ce trec de un radar.
Supralargirea Soselei Pipera este necesara pentru asigurarea accesului in zona de nord a Capitalei dinspre A3, si nu influenteaza negativ circulatia pe Barbu Vacarescu, artera ce face legatura intre DN1 si inelul principal de circulatie.
Acesta are o lungime de 2 kilometri, sustine 4 benzi de circulatie si 2 linii de tramvai pe centru si a inchis inelul principal de circulatie a Capitalei.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
In august participa la adunarea anuala a Astrei, apoi ajunge la Bucuresti, unde intra, ca sufleur si copist, in trupa lui Iorgu Caragiale, cu care merge in turnee la Braila, Galati sau Giurgiu.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Intr-o zi de august 1989, la ora 10.00 dimineata, doi martori, intre care o femeie numita E.V., culegeau ciuperci pe un camp din apropierea localitatii Saria, nu departe de orasul Iaroslavl, cand au dat peste un iepure ranit.
Pe 28 iulie, toate avioanele militare cu reactie ale Air Force au fost, timp de 24 de ore, in stare de alarma, gata oricand sa se ridice in aer pentru interceptie.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
google-analytics.com