Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (3.73 secunde)
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
Accidentul vascular cerebral ischemic apare atunci cand din diverse cauze, o anumita zona a creierului nu mai este irigata corespunzator cu sange. ... accidentul vascular cerebral, tulburarile neurocognitive sau tulburari psihice - de la anxietate si depresie, pana la dependenta de alcool si de droguri sau psihoze.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... 2.Accidentul vascular cerebral hemoragic - Este caracterizat de fisurarea sau sangerarea vaselor de sange de la nivelul creierului in tesuturile cerebrale din jur.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... - Accidentul vascular cerebral hemoragic - Este caracterizat de fisurarea sau sangerarea vaselor de sange de la nivelul creierului in tesuturile cerebrale din jur.
Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Surse din IPJ Olt sustin ca sub urmarire penala va fi pus tânarul care s-a predat politiei, luând asupra sa acuzatiile. Cel care va raspunde penal pentru accidentul petrecut pe raza comunei Curtisoara judetul Olt, pe 28 iunie, când doi tineri au ajuns la spital loviti de masina secretarului de stat în Ministerul Culturii si Cultelor, George Stirbu, este Ovidiu Calin, fiul unui om de afaceri, un apropiat al lui Stirbu.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Pentru prima data de la disparitia celor trei jurnalisti, o grupare necunoscuta pina in prezent - brigazile lui Muaadh Bin Jebel - a revendicat rapirea.
Presedintele Traian Basescu este cel care simte cel mai mult povara deciziei pe care trebuie s-o ia in urma ultimatumului dat de Brigazile Mu’adh bin Jebel.
"Urmare a accidentul din data de 4 decembrie 2004, Ministerul Afacerilor Externe a solicitat in aceeasi zi autoritatilor americane ridicarea imunitatii diplomatice a angajatului care a produs accidentul, ceea ce ar fi permis inceperea urmaririi penale de catre autoritatile romane", se arata in comunicatul presedintiei.
STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Iar mai departe, al 3-lea in lant, este transportatorul, care, asupra lui se va adresa Mareea, tour-operatorul." Accidentul din Muntenegru, cea mai mare tragedie din turism cu romani de pana acum Razvan Pascu:
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina. ... Asa apare pericolul formarii de cheaguri de sange care pot migra si provoca accidentul vascular cerebral.
Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf. ... Totodata, bilantul accidentul a fost revizuit de autoritati la cel putin 54 de raniti.
Ambasada Romaniei in Spania urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul feroviar produs la Alcala de Henares.
Tabloidul britanic Daily Mail relateaza despre accidentul din Bucuresti. Soferul care a provocat accidentul era baut si drogat. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
google-analytics.com