Cautare

61245 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.74 secunde)
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an. ... Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara.
PNL-PD si PSD au dominat alegerile partiale de duminica din unele localitati din tara, liberalii si democratii taindu-si insa partea leului.
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
TRAGEDIA AVIATICA din Apuseni: Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare :
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter.
Haosul de la inima pana la creier. Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, luni, ca tragedii, precum accidentul feroviar din Galati in care conductorul unui tren a murit, au avut loc deoarece sistemul feroviar din Romania a fost subfinantat zeci de ani.
Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf.
google-analytics.com