Cautare

360 de rezultate pentru "accidentul jebel matiz" (2.66 secunde)
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Intrebat cat de periculos este astazi CFR Calatori pentru viata oamenilor, Traian Preoteasa a dat de inteles ca accidentul produs in Galati, soldat cu moartea unui conductor de tren, a fost "un caz izolat", iar unele defectiuni tehnice nu pot fi depistat la verificari.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
De asemenea, soferul care a provocat accidentul mortal a fost oprit in trafic de seful Serviciului Rutier Constanta, care ar fi trebuit sa-l sanctioneze pentru lipsa semnului de incepator si sa ii ridice placutele de inmatriculare.
Pretul minim al unei astfel de case este de 6.000 euro, cam cit costa un Matiz sau o Dacia Logan, banii urmind sa fie platiti in 20 de ani.
0,14 ha teren agricol in Mirsid, un apartament de 56 mp in Zalau, un Matiz din 2004, 250 milioane de lei venit anual ca director la Casa de pensii, 100 de milioane doamna Elena, ca asistenta medicala, si 80 de milioane fiica Amalia, ca medic rezident in Cluj.
Coreenii de la Daewoo au avut cel mai mare succes cu brandul Matiz, supranumit "micul gigant", care nu se mai produce de câteva luni, dar care a facut valuri în România.
6 adulti si 2 copii sub 14 ani - am fost cu doua masini, un Daewoo Matiz (benzina) si un Renault Clio Symbol (motorina).
doua terenuri intravilane achizitionate in 2003, un apartament, un garaj si doua autoturisme, un Matiz si un Peugeot. Singurele schimbari in declaratia sefului statului sint la diurnele incasate din deplasarile externe.
Insusi presedintele Traian Basescu a ramas posesorul unui simplu autoturism Matiz dupa ce si-a vandut, in 2006, Peugeotul 407. Raman in continuare colectionarii excentrici de autoturisme.
Potrivit declaratiei de avere, singurul sau avut il reprezinta un Matiz. Vom reveni insa, in numerele viitoare, cu date despre cei prezentati mai-sus, dar mai ales cu averile declarate ale altor sefi sau persoane propuse sa preia functii de conducere din institutiile deconcentrate.
Sabou mai detine si un teren intravilan de 1.078 mp, o casa de 272 mp, cu o valoare de impozitare de 1,5 miliarde de lei si un autoturism Daewoo Matiz.
In ceea ce priveste activitatea propriu-zisa a uzinei din Banie, se produc in continure autoturisme Cielo, Matiz si Nubira, ne-a declarat Valeriu Girlea, purtator de cuvant la Daewoo Craiova.
Preluarea actiunilor de la DWMC nu va afecta in nici un fel productia si vanzarea de componente si a actualelor modele de autoturisme - Matiz, Cielo si Nubira.
Exceptand Daciile Logan, deja epuizate si al caror pret pleaca de la 6.280 de euro, doljenii pot alege intre un Renault Clio, de peste 8.000 de euro, un Matiz al carui pret pleaca de la 5.300 euro, sau pot opta pentru un Maserati de 80.000 de euro.
Conceput si fabricat in Europa, special pentru piata Uniunii Europene, micul cee‘d apare ca un hibrid intre masina minuscula de oras, gen Smart sau Matiz, si masina familiei moderne, unde batalia se duce intre Logan si numeroase alte modele americane sau germane.
Directorul companiei craiovene, Ion Ion, a declarat ca productia de Matiz, oprita la finele lui 2007, va fi reluata în luna martie.Americanii de la Ford asteapta sa înceapa productia de masini la Craiova.
Mai bine tin masina in garaj toata iarna si fac economie si la benzina", a spus I.Dumitru, proprietarul unui Daewoo Matiz.
Niciunul dintre acestia, care cunosc inclinatia Lui pentru lucrurile mici nu conduce un Matiz, sunt convins. Nu sunt deloc, dar deloc bisericos.
Pichetului, moment in care a fost surprins si accidentat grav de un autoturism marca Daewoo Matiz, care se deplasa pe str.
google-analytics.com