Cautare

360 de rezultate pentru "accidentul jebel matiz" (5.04 secunde)
Reamintim ca accidentul de la Fabrica de Oxigen nr. 2 s-a soldat cu un mort si trei raniti, aceasta fiind si cauza interventiei procurorilor galateni.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
La cat era evaluat riscul de deces Avionul Scolii Superioare de Aviatie Civila implicat in accidentul din Apuseni este asigurat la Omniasig, iar polita emisa acopera riscul de deces sau invaliditate totala permanenta in cazul pilotilor si pasagerilor pana la suma totala de 287.500 euro .
Medicul a precizat ca este multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu.
Selectionerul Zambiei, Herve Renard, a declarat ca jucatorii sai au luptat sa cucereasca trofeul in memoria celor decedati in accidentul aviatic din 1993, de la Libreville. ... Am castigat in memoria celor decedati in accidentul aviatic din 1993.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Presa franceza a publicat informatia din surse proprii, accidentul avand loc in Hexagon, iar detaliile oferite de L‘Equipe si AFP confirma anuntul initial:
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici. ... "Accidentul l-ar putea lasa pe MICHAEL SCHUMACHER intr-o stare vegetativa persistenta, cunoscuta in lumea medicala si sub denumirea de sindromul apalic", noteaza sursa citata.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni.
Desi se cunoaste ceea ce ar trebui sa facem pentru a ne salva viata, bolile de inima si accidentul vascular cerebral raman cauzele principale de deces in lume. ... O tensiune arteriala crescuta este un factor de risc pentru boala de inima sau accidentul vascular cerebral.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, va fi inmormantata cu onoruri militare Aurelia Ion, studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Vladimir Belis se bazeaza pe afirmatiile medicilor raniti in accidentul aviatic din Apuseni si chiar ale Aurei. ... De altfel, si ceilalti medici raniti in accidentul aviatic din Apuseni au fost de acord ca Aura a fost paralizata de la gat in jos.
Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Accidentul nautic s-a produs pe Borcea, brat al Dunarii, in apropiere de intersectia Borcei cu Canalul Siderurgic.
Accidentul s-a produs la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. ... Accidentul nautic a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate.
google-analytics.com