Cautare

61924 de rezultate pentru "accidentu din brasov 07 07 2011 ora 19" (5.86 secunde)
Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane. ... Lucrarea presupune largirea la trei pe sens a strazii Brasov și continuarea acesteia cu o noua artera pana la Soseaua Alexandria.
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Rand pe rand, constructorii au abandonat contractele, din cauza imensului comision solicitat de portocalii, care nu putea fi sustinut de catre investitori!
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Astfel, pe cinci din cele sase bancnote sint prezentate aceleasi portrete ca si pe leii vechi, fondul color fiind in foarte putin diferentiat, a sasea bancnota, cea de 500 de lei, fiind noutate absoluta. ... Primul este fereastra transparenta-zona clara, netiparita din partea stinga a bancnotei.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... - ORA 22.30 Ministerul Transporturilor a emis un comunicat privind elicopterul SMURD prabusit:
Ora de iarna 2014.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Drept urmare, cei care sunt dependenti de acest sistem de plata trebuie sa-si scoata din timp banii necesari zilelor de pauza bancara. ... De a doua zi, 1 iulie, 150 de bancomate din toata tara vor elibera bancnote de 10 lei, 50 de lei si 100 de lei.
PIRLOAGA MARIAN) 12.08.2017 - ora 10:00 - Intalnirea oficiala a grupurilor - Consiliul Judetean Calarasi - ora 10:30- Intalnirea oficiala a grupurilor - Primaria Municipiului Calarasi - ora 19:00 - Parada portului popular, pe tronsonul piata Big ( Penny )- scena parc Dumbrava - ora 20:00- Deschiderea festivalului - scena parc Dumbrava.
Joi, 9 mai - Spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" - ora 10.00 - simpozionul "Mihai Viteazul si Bania" (Sectia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei), - ora 12.00 - expozitie cu tema "Mihai Viteazul si Bania" (Casa Baniei), - ora 20.30 - proiectii de film "Buzduganul cu trei peceti" (Piata "Mihai Viteazul");
Program Craciun 19-23 decembrie: Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Program Craciun 19-23 decembrie: Deschise pana la ora 22 24 decembrie:
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
google-analytics.com