Cautare

3700 de rezultate pentru "accidente 2010 01 29 in jud covasna" (2.85 secunde)
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. GHEORGHE de 38 de ani din jud. Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Scandalul din Covasna ia amploare dupa numirea unui prefect maghiar. Si in alte zone apele sunt tulburi: ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a fotografiat alaturi de lideri ai UDMR in timp ce tinea in mana steagul Tinutului Secuiesc. ... In fotografie mai apar Antal Arpad (stanga) si Tamas Sandor, presedintele Consiliului Judetean Covasna (dreapta).
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
"Biroul Permanent National a luat act de decizia de autosuspendare a domnului Dan Ioan Popescu din functia de presedinte al organizatiei municipale a PSD Bucuresti si a luat masurile statutare si juridice de a pune in aplicare decizia unilaterala a colegului nostru", a declarat dupa sedinta presedintele Mircea Geoana.
Europa a spus "nu" Comisia Europeana a respins initiativele UDMR si Consiliului National Secuiesc (CNS) privind autonomia teritoriala a "Tinutului Secuiesc", pe motiv ca proiectul maghiar nu are temei juridic in conformitate cu tratatele europene. ... In raspunsul Comisiei Europeane de respingere a proiectului inaintat de CNS se mentioneaza:
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... In cele mai multe cazuri, acestia sunt insolvabili si litigiile ajung pe rolul instantelor de judecata.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna.
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca. "Lucrurile au fost, din nou, facute altfel in judetul Covasna;
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Presedintele Traian Basescu se pregatea ieri sa se intoarca din nou in Covasna, unde a petrecut sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa.
Desi, timp de o saptamana, presedintele si-a stabilit cartierul general in Covasna, de acolo plecand dimineata in actiuni oficiale si tot acolo intorcandu-se seara, nu toata lumea se declara la fel de multumita.
UDMR Covasna considera ca se face "prea mare galagie" in jurul unui panou publicitar, respectiv panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc".
google-analytics.com