Cautare

4567 de rezultate pentru "accidente zalau 12 11 2009 video" (3.30 secunde)
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009.
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
Tot in Creaca are, din 1996, o casa de locuit de 117 metri patrati, la care se adauga un apartament in Zalau, de 86 mp.
Partidul Conservator - Filiala Zalau are, incepand de luni, 3 octombrie, un nou presedinte.
Ieri dupa-amiaza, au avut loc lucrarile Conferintei Municipale a PD Zalau, eveniment la care au participat peste 350 de delegati din municipiu.
In sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Zalau desfasurata ieri, 17 octombrie, a fost aprobat in unanimitate proiectul de hotarare privind majorarea tarifului aferent serviciului de transport public local de calatori prestat de SC Transurbis SA Zalau.
Spre deosebire de adversarele din ultimele doua etape, HC Galati (locul trei) si HC Zalau( locul doi), formatii in fata carora oltencele au suferit infrangeri, HCM Roman pare un adversar mai abordabil pentru echipa pregatita de Bogdan Burcea.
Gandul ei s-a indreptat insa spre casa, spre familia ei de la Zalau, asa ca a cumparat nenumarate cadouri pentru mama si fratele ei.
"De la mic la mare, in ciuda ploii, cu totii am fost incantati de proiectele prezentate la Festivalul National al Stiintei Zalau, 2014. ... La cea de-a VII-a editie a Festivalului National al Stiintei de la Zalau, desfasurata sambata, 17 mai, au participat 615 elevi si 72 de cadre didactice.
Astazi, jurnalistii viziteaza Centrul NoRo din Zalau. ... "Atunci cand am pornit Centrul NoRo am precizat ca intalnirea este la Zalau.
Cu toate acestea, in ultimul an s-au realizat progrese importante pentru organizarea ingrijirii pacientilor cu boli rare prin acreditarea a 12 Centre de Expertiza pentru bolile rare in Romania si inscrierea acestora in 7 dintre cele 24 de Retele Europene de Referinta.
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
google-analytics.com