Cautare

3270 de rezultate pentru "accidente spini 20 01 2010" (2.73 secunde)
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
Sunt interesante si cazurile Chinei, Moldovei si statului filipinez care, desi nu figureaza in clasamentul statelor cu cele mai multe accidente, apar totusi in situatia cazurilor mortale inregistrand 3-4 decese in 2007.
Ma astept la o crestere a preturilor cu 20%", a mai aratat Denis Dutescu. ... Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente.
Unii chiar au suferit accidente grave:
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente.
Mai putine accidente de munca Un lucru imbucurator il reprezinta faptul ca in prima jumatate a anului in curs s-a constatat o reducere a numarului de persoane accidentate fata de aceeasi perioada din 2006.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. ... "Astazi (ieri - n.r.) s-au prezentat mai putini soferi implicati in accidente usoare fata de ieri.
Multe accidente s-au produs, din cauza ca unii soferi considera ca soseaua are doua benzi pe sens - desi, in realitate are doar una si un acostament. ... Reprezentantii asociatiei Pro Infrastructura sustin ca din aceasta cauza se produc multe accidente.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... In tara noastra, se inregistreaza 300 de accidente vasculare cerebrale noi, fata de 200, care reprezinta media europeana.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad. ... Vineri, in ajunul Craciunului, au avut loc 36 de accidente, cu sase morti si 36 de raniti. De Craciun, alte 28 de accidente grave au provocat moartea a 9 persoane si ranirea grava a altor 28.
google-analytics.com