Cautare

4708 de rezultate pentru "accidente rutiere in sfantu gheorghe" (2.71 secunde)
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti. Peste 25 de radare au fost instalate in aceasta dimineata pe marile artere ale Capitalei.
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
UCM Covasna va organiza astazi un mars de protest in fata Casei cu Arcade din Sfantu Gheorghe, pentru a-si exprima nemultumirea fata de prezenta in judet a liderului Partidului Socialist Ungar, Hiller Istvan, care se opune acordarii dublei cetatenii pentru etnicii maghiari.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
Institutiile descentralizate din Covasna vor fi impartite in mod egal intre UDMR si Alianta D.A. PNL - PD, cu conditia ca UDMR sa cedeze un post de vicepresedinte la CJ si inca un loc in Primaria Sfantu Gheorghe.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, care a condus organizatia locala in ultimele sase saptamani, a atras atentia participantilor la Conferinta Judeteana ca in ultimele luni in filiala au existat tensiuni puternice, ceea ce a dus la pierderea credibilitatii conducerii locale in randul membrilor.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) a decis sa amane declansarea procedurii de strangere de semnaturi in vederea transformarii organizatiei in partid politic din cauza conflictelor interne dintre conducerea centrala a Uniunii si organizatia judeteana Bihor, respectiv intre presedintele Szasz Jeno si presedintele Consiliului Alesilor UCM, Szilagyi Zsolt.
Intr-un stat democratic, dreptul la alegere si validarea dreptului la alegere este un drept fundamental politic, dar, din nefericire, in Romania, acesta nu este respectat“, au precizat reprezentantii UCM Odorheiu Secuiesc.
Proiectul de stema a orasului Covasna a fost votat luni dupa-amiaza de catre consilierii locali, urmand sa fie analizat si de Comisia Judeteana de Heraldica, proiectul de hotarare privind stema fiind respins de fiecare data in ultimii 12 ani cand s-a aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local.
Aceleasi persoane au luat, in 1994, initiativa sa tipareasca o revista adevarata, cu continut ufologic, care sa fie difuzata pe tot teritoriul Romaniei. ... 1-13 in 1994, 14-19 in 1995 si 20-21 in 1996. Revista a fost realizata in orasul Targu Mures, redactor-sef fiind Peter Leb.
Potrivit acestuia, continutul documentului Platformei, "prin atacurile nejustificate la adresa Executivului", este in totala contradictie cu rezultatele pozitive ale guvernarii, validate, ca atare, de Comisia Europeana prin raportul de tara, de FMI si Banca Mondiala.
Caracterizat ca fiind fie referendum intern nelegal, fie simpla consultare publica, demersul initiat de CNS pe tema autonomiei beneficiaza nu numai de o larga sustinere populara in zona vizata, conform afirmatiilor organizatorilor, dar si de prezenta unor oficiali ungari, in postura de observatori.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Zeci de mii de DVD-uri despre viata episcopului Tõkés László vor fi impartite in localitatile din Transilvania, in cadrul campaniei pentru Parlamentul European.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Intr-o regiune acoperind judetele Covasna si Harghita, unde o parte dintre secui intentioneaza sa faca un decupaj din teritoriul Romaniei si sa creeze un nou teritoriu autonom in inima Europei, dupa modelul Tirolului de Sud.
Vineri, 5 martie 2010, cei 103 lucratori ai fabricii, care are o vechime de 113 ani, au intrat in somaj tehnic, cel putin pana cand se va rezolva in instanta situatia.
google-analytics.com