Cautare

3965 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 05 2010 sos chitilei" (3.56 secunde)
La data de 24 iulie 2010, in jurul orei 12:00, N. Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... Ziduri Mosi dinspre Sos. Pantelimon catre Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. ... Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
- intre orele 05.00 - 14.00, va fi restrictionata circulatia pe axul central al Sos. ... Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. ... Sos.
se va inchide circulatia rutiera pe Sos. ... pe sos. ... Avionului se va institui reglementarea "Accesul interzis cu excepria riveranilor" (intre sos. ... Fabrica de Glucoza si sos. ... Restul restrictiilor rutiere instituite in zona pasajului vor fi mentinute. ... Serbanescu - str.Avionului - sos. ... Avionului - sos.Pipera - bd.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Mirela de 35 de ani, din Bucuresti, a condus a condus un moped pe Sos. ... Cristian de 43 de ani, din Bucuresti, care circula pe Sos.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... Maior Coravu catre Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. GINEL de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos.
Astfel, pe traseul sau autostrada "suspendata" se va intersecta cu Soseaua Colentina, Soseaua Andronache, Penetratia Autostrazii Bucuresti - Brasov, in imediata vecinatate a Strazii Gherghitei, Soseaua Petricani, Soseaua Pipera, Bulevardul Aerogarii/Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN 1), Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Bucurestii Noi/Soseaua Chitilei, Calea Giulesti, Calea Crangasi, Soseaua Virtutii.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 10:20, R.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 13:15, G.
Andrei de 27 de ani din judetul Buzau, a condus un autoturism marca Saab, pe Calea Vitan dinspre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor. ... rond Razoare, Sos. Alexandriei, Sos. ... Sos. ... Kiseleff, Sos.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
google-analytics.com