Cautare

4452 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 08 2009 sos chitilei" (2.74 secunde)
In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave. 2363 de oameni si-au pierdut viata si alti 8477 au fost grav raniti, in aceste evenimente rutiere nedorite. Principalele cauze ale accidentelor rutiere grave au fost:
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Si reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane (ARR) au confirmat ca cei care nu circula pe portiuni de drumuri cu zapada, polei sau gheata nu risca sanctiuni daca nu au cauciucuri de iarna.
"Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Libertatii - dreapta, pe Calea 13 Septembrie - Piata Arsenalului - stanga, catre Sos. Panduri - dreapta, pe Sos. ... Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. ... Sos.
5GANG vine cu o piesa noua, SOS, considerata de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai buna piesa a lor de pana acum.
o cutie paste lasagna, 800g carne tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cutie de 500g rosii in sos, 4 linguri bulion, 200g mozzarella, 3 catei de usturoi (dar nu foarte mari), 1 lingura ulei, sare, piper, cimbru (daca va mai place si alt condiment, il adaugati fara problema).
Un accident grav a avut loc ieri pe soseaua Chitilei din Capitala.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere. ... Ilfov, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos.
S-a intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Drumetului dinspre Splaiul independentei catre sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 martie 2011, in jurul orei 11:00, agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.50, M.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.
google-analytics.com