Cautare

4452 de rezultate pentru "accidente rutiere 28 08 2009 sos chitilei" (2.93 secunde)
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Iuliu Maniu catre sos.
Amurgului dinspre sos. Alexandriei catre sos. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... Avionului catre sos.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi onaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
"In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... Scenele dramatice s-au petrecut duminica seara pe Soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Daniel de 34 de ani, a condus un motociclu marca First Bike, pe trotuarul sos. Oltenitei dinspre sos. ... Girnitei dinspre sos. Berceni catre sos. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
KFC lanseaza campania Bucket de bine”, prin care va susține bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti.
Pe 15 aprilie 1972 (la 60 de ani dupa tragedie) radistul linkorului american Theodor Roosvelt primeste un semnal SOS. ... - La semnalul SOS nu raspundeti, continuati cursul stabilit. Abia in port capitanului si intregului echipaj le-a fost aratat ca demult scufundatul Titanic nu avea cum sa trimita vreun semnal SOS.
Pe 15 aprilie 1972 (la 60 de ani dupa tragedie) radistul linkorului american Theodor Roosvelt primeste un semnal SOS. ... - La semnalul SOS nu raspundeti, continuati cursul stabilit. Abia in port capitanului si intregului echipaj le-a fost aratat ca demult scufundatul Titanic nu avea cum sa trimita vreun semnal SOS.
Bucurestii Noi - sos. ... Corbeanca - Buftea (DN1 A) - Mogosoaia - sos. ... Oaspetilor - sos. ... Sisesti - sos. Bucuresti - Targoviste sau sos. ... Erou Iancu Nicolae - sos. Pipera - sos.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. ... Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
google-analytics.com