Cautare

13065 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 bucuresti" (2.91 secunde)
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
Potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009, Romania se plaseaza pe ultimul loc in randul tarilor Uniunii Europene, privind reducerea numarului de decese survenite in urma accidentelor rutiere.
Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare". Daca eu as incalca in fiecare luni dimineata, cand vin spre Bucuresti, limita de viteza sau vreo alta regula de circulatie, nu as putea beneficia niciodata de prevederea legala a injumatatirii cuantumului amenzii daca plata se efectueaza in 48 de ore.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei. ... Masura plafonarii valorii punctului de amenda va fi insotita de actiuni cu caracter preventiv in domeniul sigurantei rutiere, prevenirea accidentelor fiind principala prioritate a Politiei Rutiere.
Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Bulevardul care face legatura intre nordul si sudul Craiovei va fi inchis intre Calea Bucuresti si A.I.
google-analytics.com