Cautare

4784 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in oradea" (8.22 secunde)
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Un caz aproape similar, cel al suspendarii ministrului de interne Dan Nica s-a soldat, in 2009, cu un astfel de efect. ... Vicepresedintele PSD, Valeriu Zgonea, gaseste similitudini fata de "piciorul pe sub masa" primit in 2009.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
In opinia parlamentarilor UDMR, mai exista o speranta. Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national.
Oradea a pierdut, ieri, sansa de a organiza Campionatul European de Polo din 2010, pentru care candidase impreuna cu orasul ungar Debretin.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
Bíró Rozália, presedintele organizatiei oradene a Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, i-a prezentat public pe candidatii partidului din care face parte, pentru doua locuri in Senat si trei in Camera Deputatilor. ... Petõ va intra in cursa pentru un loc in Camera Deputatilor, in Colegiul nr.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Saptamana viitoare, romanii isi aleg reprezentantii in cele doua Camere ale Parlamentului. ... Judetul Bihor a fost impartit in 13 colegii electorale, noua pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.
Reuniune USL, la Oradea, in prima zi a congresului. Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Dan Constantin publica in Jurnalul National articolul "Toti lauda, azi si maine, mireasa cea urata - UDMR". Partidele se inghesuie sa faca avansuri formatiunii ceardas pentru a o prinde in hora guvernarii. Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea pentru Granita Romania - Ungaria a organizat, ieri, o sesiune de informare prilejuita de lansarea Programului PHARE CBC RO-HU 2005. Evenimentul a avut loc la Oradea, la Hotelul Continental, cu incepere de la ora 11:00.
Odata cu intrarea Romaniei in UE si cu deschiderea comertului intra-comunitar multi oportunisti au crezut si cred ca a sosit momentul sa se imbogateasca.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
*Investitia se ridica la circa 15 milioane de euro Aba Turism SRL Oradea a anuntat, ieri, semnarea contractului de franciza si inceperea investitiei pentru constructia celui mai modern hotel de 3 stele superior din Oradea, care face parte din lantul hotelier american Ramada.
google-analytics.com