Cautare

4784 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in oradea" (4.50 secunde)
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Se intampla prin 2008-2009. Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Politia Romana a decis ca in 88 de localitati din tara limita de viteza pentru autoturisme sa creasca de la 50 km/h la 70 km/h pentru autovehiculele din categoriile A si B. ... In 2010, in Romania, au avut loc 9.213 accidente grave.
Seful Politiei Rutiere: Avem multe accidente stupide pe sosele Seful politiei rutiere, Lucian Dinita, a declarat ca Romania se afla sub media Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul accidentelor. "In perioada 2009-20010 ne aflam sub media UE la numarul accidentelor. Ne aflam si in acest an.
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "EDUCATIA RUTIERA - PRIORITATE ABSOLUTA", pe care o puteti citi in continuare. ... "Copii lasati nesupravegheati, morti in accidente rutiere ;
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. Grupul amanat insa, pentru luna martie a anului viitor, inaugurarea proiectului din Oradea.
In timpul sezonului estival 2009, trenurile Rapid 936/936-1 si 935-2/935, anuntate ca vor circula in perioada 19/20 iunie - 13/14 septembrie, pe ruta Cluj Napoca - Mangalia si retur, se vor prelungi pana la Oradea circuland pe ruta Oradea - Cluj Napoca - Mangalia si retur.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
Senatorul PSD Ioan Mang a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "'Prioritatile' Guvernului si prioritatile romanilor", pe care o puteti citi in continuare. ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
google-analytics.com