Cautare

4784 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 10 2009 in oradea" (3.59 secunde)
"Vand Atv Polaris Sportsman 800 X2, an fabricatie 2008, motor 2 cilindri in 4 timpi, transmisie automata cu cardan, pret 13. ... 000 de euro, in timp ce unul second-hand coboara si la 3.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... Monica de 27 de ani, din judetul Bacau, care conducea un autoturism marca Volvo avand o concentratie alcoolica de 0,70 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... Stefan de 24 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Ford avand o concentratie alcoolica de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. 15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate. ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Ieri, dupa candidatii PSD, de la ora 11:00, la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. ... Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
In anul 2007, vanzarile Grupului au fost de 105 miliarde de coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 57.000 de persoane. In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr. 11 cu clasele I-VIII.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... Ion de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
google-analytics.com