Cautare

4210 de rezultate pentru "accidente rutiere 05 11 2009" (3.84 secunde)
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
La finele anului 2007, CSA a emis Ordinul 11/2007 referitor la punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 5 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.00, A. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 27 iulie 2010, in jurul orei 11.15, I.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 3 din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 6 din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 2 din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 5 noiembrie 2010, in jurul orei 11.15, P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere
11, nu a pastrat o distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia condus de B. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
De asemenea, au fost folosite peste 480 de radare, multe dintre acestea fiind amplasate in sistem cascada in zonele cu risc ridicat de accidente pe fondul vitezei nelegale, precum si pe acele tronsoane de drum pe care, din cauza configuratiei, se poate depasi cu mult limita de viteza legal admisa.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual. Au fost efectuate 50 de perchezitii, la birourile din sediul Politiei Rutiere, dar si la domiciliile suspectilor.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Specialistii sustin ca 15% din podurile rutiere au probleme majore. Potrivit sefului Institutului de Stat in Constructii (ISC), Dorina Nicolina Isopescu, peste 963 de poduri rutiere si 1.270 de poduri feroviare, verificate in acest an de catre institut, au deficiente majore.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
Guvernul a aprobat, in sedinta de ieri, lista localitatilor rurale care vor beneficia de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) pentru refacerea infrastructurii rutiere comunale afectate in urma inundatiilor din iunie-august 2010.
accidentele rutiere, HIV si suicidul, principalele cauze de deces la baietii si fetele cu varste intre 10 si 19 ani In cazul adolescentilor, accidentele rutiere, HIV/SIDA si suicidul sunt principalele cauze de deces, avertizeaza un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (Health for the world’s adolescents), publicat saptamana aceasta.
Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare". ... Pentru ca de ceva timp amenzile rutiere se pot plati doar acolo unde ai buletinul. ... Va rog sa-mi spuneti care este logica dupa care amenzile rutiere au ajuns sa se incaseze legal doar in localitatea de domiciliu?
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com