Cautare

5328 de rezultate pentru "accidente rutiere 01 01 2010 eforie nord" (3.30 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
La initiativa primarului orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, consilierii locali au aprobat, proiectul privind amenajarea de spatii de zi pentru batranii din Eforie.
Consilierii locali din Eforie s-au intrunit, ieri, in sedinta ordinara, unul din punctele aflate pe ordinea de zi vizand aprobarea proiectului de modernizare a marinei Belona.
Astfel, in perioada 24-28 iunie, hotelul TEN Union din Eforie Nord va fi gazda unui eveniment care reuneste 24 de tineri pedelisti din toata tara. ... Marile atractii ale scolii PDL de la Eforie vor fi insa cele doua Elene:
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Vor mai defila in cadrul Bucharest Summer Parade reprezentanti ai Politiei Rutiere, ai Pompierilor, ai Politiei Locale si ai Jandarmeriei. ... Linia 182 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara de Nord, de la intersectia sos.
2 impart judetul in nord si sud, iar 2 municipiul Constanta tot in nord si sud. ... un colegiu este, potrivit surselor noastre, cel care inglobeaza localitatea Lumina, orasul Navodari si se intinde spre nord, cu localitatile Sacele, Corbu, Cogealac, Istria, Mihai Viteazu.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; ... SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Nord" SA, cu sediul la Cluj. ... Astfel, societatea se numeste acum SC Filiala de Distributie a Energiei Electrice "Electrica Distributie Transilvania- Nord" SA.
Irlanda de Nord 4 3 0 1 6-3 9 3. ... 0 - 1, Insulele Feroe - Finlanda 1 - 3, Ungaria - Irlanda de Nord: ... 1 - 1, Irlanda de Nord - Insulele Feroe:2 " 0 - 14 octombrie 2014:
- PSD a reclamat turismul electoral organizat la Eforie Referendumul de sambata nu a decurs fara incidente, atat reprezentantii PD, cat si cei ai PSD reclamand faptul ca au existat manifestari la limita legii electorale.
Primaria Eforie si Uniunea Democrata a Turco-Tatarilor Musulmani din Romania demareaza, in comun, o serie de activitati, precum concursuri sportive, care reunesc participanti ai mai multor etnii. Cea mai recenta actiune sportiva este concursul de lupte traditionale tataresti "Kures", derulat sambata, 15 iulie, pe plaja Splendid, din Eforie Sud.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu va premia, in cursul zilei de astazi, 23 noiembrie a.c., cuplurile care au implinit 40, 50 sau 60 de ani de casnicie.
Ovidiu Brailoiu, edilul orasului Eforie a lansat proiectul privind organizarea concursului "Primar pentru o zi", destinat tinerilor. ... Astfel, in cadrul competitiei au fost alesi si un numar de 10 consilieri locali din randul elevilor claselor a XI-a si a XII-a, de la Grupul Scolar Carmen Sylva, din Eforie Sud.
Saptamana trecuta, dupa o sedinta ratata de constituire a Consiliului Local Eforie, pedelistul Gigi Chiru a fost invitat la o runda de discutii cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, care este, de altfel, si prim-vicepresedinte al PSD Constanta.
Intrucat campania isi propune sa creasca constientizarea populatiei asupra problemei ecologice, prin desfasurarea unor activitati tematice pe litoralul romanesc, si Primaria orasului Eforie si-a manifestat interesul sa sprijine proiectul. Astfel, in perioada 17-26 iulie, in orasul Eforie, cu sprijinul primariei, vor avea loc actiuni ale Asociatiei A.R.T.
Demersurile administratiei publice locale din Eforie, de achizitionare a unor aparate de fitness, au fost in sfarsit onorate.
Dezvoltarea turismului romanesc se rezolva daca se darama Spitalul de Ortopedie si Tratamente de Recuperare Motorie Eforie Sud.
Sideshow Feeaks, Drug Abuse & Other Experiments, Dark City Dames sau Splatter & Gore sunt doar cateva dintre subtemele ediției de anul acesta, care va incepe in prima vineri a festivalului de la ora 23.00, la Cinemateca Eforie.
google-analytics.com