Cautare

5478 de rezultate pentru "accidente judetul calarasi comuna jegalia" (3.22 secunde)
Asta vara am avut ocazia sa revad Gradina Zoologica din Calarasi, oras in care ma duceam in copilarie, in vacante, la bunica din partea tatalui meu. Cu acest prilej, am discutat cu directorul Gradinii Zoologice din Calarasi, Cristian Tatavura, licentiat in Medicina Veterinara.
www.sportcalarasean.ro a scris despre rapirea elevei Liceului Economic din Calarasi, astfel ca vestea s-a raspandit foarte rapid in mediul virtual.
O delegatie condusa de Excelenta Sa Aleksandar Filipov, ambasador al Republicii Bulgaria in Romania, din care au mai facut parte Rosen Rusev, consul onorific desemnat si Ivan Makaveev, expert pe proiecte europene, s-a aflat in vizita la Primaria Calarasi, miercuri, 12 august.
Muzeul Municipal Calarasi a postat pe pagina de Facebook un text despre prima femeie doctor in medicina din Romania, Maria Cutarida Cratunescu, care s-a nascut la 10 februarie 1857, in Calarasi.
Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
Presedintele PSD Calarasi, Dan Eugen Cristodor, a incetat din viata intr-o clinica privata din Brasov. ... Constantin si Elena (Volna) din Calarasi. In urma cu trei ani medicul stomatolog Dan Eugen Cristodor era ales presedintele Organizatiei Municipale a PSD Calarasi, in locul lui Stefan Ion.
ADEVARUL DE CALARASI informeaza: ... - Reabilitarea cladirii Prefecturii Calarasi este unul din obiectivele mele prioritare. Am studiat Monitorul Oficial si am constatat ca, din anul 2004, Consiliul Judetean are in administrare cladirea Prefecturii Calarasi, pana la consolidarea constructiei sale.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
Balant Prest SRL Calarasi face curatenie in curtea Prefecturii. Incep Zilele minunatului oras Calarasi (Autor: ... - Avem de lucru aici cateva zile, spune administratorul societatii Balant prest, firma care are contract de curatare a spatiilor verzi cu Primaria Calarasi. ... - Peste cateva zile incep Zilele Municipiului Calarasi.
Actualitatea de Calarasi informeaza:
7 din Calarasi. Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. ... 7 este o structura a Liceului "Danubius" Calarasi. ... 7 din Calarasi. ... De asemenea, la eveniment a fost prezent si profesorul Constantin Croitoru - directorul Liceului "Danubius" din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... - Roxana Paturca participa la multe evenimente desfasurate atat in municipiul Calarasi, cat si in comunele din judet. ... Partidul Social Democrat Calarasi, are prin parlamentarii sai, solutii pentru comunitatile din judetul Calarasi. ... - Catalin Predoiu nu a fost vazut de multe luni in Calarasi.
Iata ce scrie mai pe larg despre el insusi Cosmin Sutu, cel care a castigat de doua ori un premiu la concursul CALARASI ACASA, organizat de Primaria municipiului: prima data in anul 2014, iar a doua oara in septembrie 2017, cu filmul DIN DRAGOSTE PENTRU CALARASI.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: ... Anuntul a fost facut de prefectul judetului Calarasi, George Iacob pe o pagina de socializare. ... Cota apei la Calarasi - 114 cm - 2 cm, a postat prefectul judetului Calarasi, George Iacob. ... Pompei Samarian Calarasi.
"In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova. ... Se pare insa ca in comuna invecinata - Calarasi - se poate.
Calarasi, D. ... Calarasi si M. ... Calarasi, toti cunoscuti cu antecedente penale. In aceasta dimineata, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Sectorului 3, au fost efectuate mai multe perchezitii domiciliare in orasul Budesti si comuna Curcani din judetul Calarasi, la adresele unde locuiesc persoanele suspecte de comiterea acestei fapte.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
google-analytics.com