Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.25 secunde)
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Puteti citi in continuare o prezentare a cartii, pe care am gasit-o pe site-ul Asociatiei Amicii Rozelor: In urma cu cativa ani, ma precis in luna iulie 2010, a aparut la Cluj, o noua carte despre trandafiri, de asta data cu precadere despre trandafirii cu parfum.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cluj: ... Energia a obtinut a doua victorie stagionala in fata campioanei en-titre "U" Mobitelco Cluj, scor 80-70 (25-23, 15-13, 16-22, 24-12). In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
Senatorul Alexandru Cordos i-a adresat o INTREBARE Ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, despre ne finalizarea sistemului de management integrat al deseurilor din judetul Cluj. Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii.
In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
Cu toate ca in toate tarile civilizate masinile sunt echipate iarna cu anvelope specifice, in Romania inca se cauta "portite" pentru a scapa de o cheltuiala in plus, cu toate ca studiile au aratat ca aceasta cheltuiala se amortizeaza in timp si creste semnificativ gradul de siguranta in trafic si poate chiar salva vieti.
Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur. ... Unele stau pe jos, altele in picioare, insa toti au telefoane deschise. Ei sunt vanatorii de pokemoni, practicantii jocului virtual care a pus in miscare zeci de milioane de tineri din intreaga lume.
oameni suferinzi, raniti in diverse accidente. Sansa lor e de multe ori in mainile chirurgilor plastici.
Reprezentantii sindicatelor prezente la Comisia de Dialog Social au solicitat prefectului Mihai Capra sa fie implicate in verificarile intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), dar si la intocmirea tematicilor de control. ... In ceea ce-i priveste pe angajatori, situatia se prezinta putin mai bine la capitolul securitate in munca.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
In Romania, DN2 E85 se intinde de la Siret, prin Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Adjud, Focsani, Ramnicu Sarat, Buzau, Urziceni, Bucuresti, pana la Giurgiu.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? ... Bolile cerebrovasculare ucid de patru ori mai multi romani decat alti cetateni europeni si de sapte ori mai multi decat in SUA. AVC reprezinta o problema grava atat in tara noastra, cat si in restul lumii.
Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
google-analytics.com